بررسی و مطالعه نقش گونه های انعطاف پذیری در فضای آموزشی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی معماری،عمران و شهرسازی در آغاز هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: IACUT02_443
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 624
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری ، دانشگاه آزاد سلامی ، واحد قزوین ، گروه معماری ، قزوین ، ایران
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین ، گروه معماری ، قزوین ، ایران
چکیده
نیازهای انسان ها در طول تاریخ همواره در حال تغییر می باشد. برطرف ساختن برخی از این نیازها همانند ساخت بنابرای کاربردهای مختلف خواهان صرف هزینه و زمان بسیاری می باشد. بنابراین بشر در جستوی استفاده از روش هاییبوده است که بتواند با آن ماندگاری بنای خود را بیشتر کند و در نتیجه آن افراد بیشتری هم بتوانند از بنا برای انجامفعالیت مختلف که هر یک از فعالیت ها می تواند مفتضی زمان خاص خود باشد استفاده کنند. حال در این مطالعه برآنیمتا استفاده از گونه های انعطاف پذیری در ساخت مدارس، که یکی از بناهای مهم و پر اهمیت برای انسان می باشد وپایداری بیشتر آن در گذر زمان مورد توجه قرار دارد را بررسی کنیم و خصوصیاتی که این گونه انعطاف پذیری معماریدر خصوص ساخت مدارس باعث می شوند را مورد تحلیل قرار دهیم. روش تحقیق در این پژوهش به صورت گرد آوریاطلاعات به روش کتابخانه ای و از اینترنت می باشد. بررسی اطلاعات بر پایه قیاس بین ویژگی های انعطاف پذیری ومدارس انتخاب شده در همین خصوص می باشد.کلیدواژه ها
گونه های انعطاف پذیری ، مدارس ، کاربرد انعطاف پذیری ، معماری پایدارمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.