بررسی و ارزیابی عملکرد دفاتر خدمات گردشگری در شهر مشهد
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنگره بین المللی افق های جدید در معماری و شهرسازی با رویکرد توسعه و فناوری
- کد COI اختصاصی: HIAP02_095
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 668
نویسندگان
دکتری جغرافیا و استاد گروه جغرافیا دانشگاه آزاد شیروان
دانشجوی ارشد رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد شیروان
دانشجوی ارشد رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد شیروان
چکیده
نیاز طبیعی انسان ها به گذران اوقات فراغت و درآمدزایی ناشی از گردشگری باعث شده که امروزه به توریسم به عنوان یک صنعت نگریسته شود. با گسترش مراکز شهری و رشد پدیده ی شهرنشینی، استیاق به سیر و سفر افزون شده و در این میان دفاتر خدمات گردشگری به عنوان عنصری فعال، دراقصی نقاط کره زمین صنعت گردشگری را تکامل بخشیده اند. این دفاتر در زمینه تنظیم برنامه های مسافرتی، فروش بلیط سفر، ذخیره مکان، اخذ روادید،تنظیم و ا نجام مسافرت های گروی داخلی و خارجی و هرگونه خدمات گردشگری فعالیت می نمایند. هدف از این مقاله، بررسی نحوه ارائه خدماتگردشگری به گردشگران در شهر مشهد مقدس به وسیله دفاتر خدمات مسافرتی است. روش کار در این پژوهش تحلیلی- توصیفی بوده که در این راستا ضمن انجام مطالعات کتابخانه ای و میدانی و با توزیع پرسشنامه در میان کارکنان دفاتر گردشگری شهر شهر مشهد، به گردآوری اطلاعات مورد نیاز پرداخته شده و با استفاده از نرم افزار های Excel, SPSS به تجزیه و تحلیل داده ها انجام شده است. نتایج این پژوهش حاکی از آن ا ست که تنها وجود دفاتر گردشگری متعدد نمی تواند عاملی در جذب گردشگران و توسعه صنعت توریسم باشد، بلکه عوامل متعدد دیگری نیز در این امر مؤثر می باشند که توجه به آنها می تواند موجبات رضایت گردشگران را فراهم نموده و ضمن رونق صنعت توریسم، زمینه توسعه اقتصادی کشور را فراهم نمایدکلیدواژه ها
دفاتر خدمات گردشگری، رضایت گردشگر، صنعت گردشگری، گردشگر، شهر مشهدمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.