بررسی عددی زمان ادغام الکتریکی دو قطره ی آب در حضور قطره ی سوم
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در شیمی و مهندسی شیمی
- کد COI اختصاصی: CHECONF03_269
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 750
نویسندگان
کیش دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل، گروه مکانیک
کیش دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل، گروه مکانیک
چکیده
جداسازی اب از نفت خام یکی از مسائل مهمی است که در بازده انتقال نفت و بهبود کیفیت نفت تاثیر می گذارد در استخراج نفت خام، مقداری آب نیز به صورت محلول در آن خارج می گردد آب درون نفت باعث خوردندگی لوله ها و دستگاه ها کاهش حجم نفت ارسالی و رسوب در مسیر انتقال می شود بنابراین لازم است اینآب از نفت جدا شود یکی از روشهای جداسازی ادغام الکتریکی آب می باشد در این زمینه پژوهش ای بسیاری انجام شدهاست پژوهش گذشته بر مبنای ادغام الکتریکی آب می باشد. در این زمینه پژوهشهای بسیاری انجام شدهاست پژوهش های گذشته بر مبنای ادغام دو قطره ی آب بودند. در حالی که حضور قطره ی سوم نیز می تواند بر زمان ادغام تاثیر گذار باشد. بنابراین در این پژوهش تاثیر حضور قطره ی سوم بررسی می شود بررسی حاضر به صورت عددی بوه و توسط نرم افزار کامسول انجام می شود نتایج حاصل نشان می دهد حضورقطره ی سوم باعث افزایش زمان ادغام دو قرطه ی دیگر می شود.کلیدواژه ها
ادغام الکتریکی، جریان دو فازی، کامسول، LSMمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.