بانکداری مجازی در جهان پسا کوانتومی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • کد COI اختصاصی: ICTMNGT02_131
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1151
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی نخعی امرودی

دانشکده و پژوهشکده علوم پایه، دانشگاه جامع امام حسین (ع) تهران

علیرضا شجاعی فرد

دانشکده و پژوهشکده علوم پایه، دانشگاه جامع امام حسین (ع) تهران

محمد رامشینی

دانشکده و پژوهشکده علوم پایه، دانشگاه جامع امام حسین (ع) تهران

چکیده

طی سالهای اخیر همگام با گسترش روزافزون تجارت مجازی در اقتصاد جهانی، کاربرد فنآوری ارتباطات و اطلاعات در حوزه مبادلات پولی و مالی نیز افزایش یافته و سیستم های پرداخت مجازی به طور قابل ملاحظه ای توسعه یافته اند. از طرفی پیش بینی ها حاکی از ظهور رایانه کوانتومی در بازرهای تجاری سال 2030 است. کامپیوترهای کوانتومی با سرعت بیشتری که به ارمغان می آورند تهدیدی جدی برای امنیت کلیه سیستم های رمز نگاری مانند بانکداری مجازی، امضاهای دیجیتال، تجارت الکترونیک، گواهینامه های دیجیتال، رمز یکبار مصرف و غیره محسوب می شوند. در واقع اگر کامپیوترهای کوانتومی در مقیاس بزرگ ساخته شوند، امنیت اکثر سیستم های رمزنگاری و پروتکل ها با تزلزل مواجه می شوند. در این مقاله لزوم بکارگیری الگوریتم ها و پروتکل های امنیتی ایمن بانکداری مجازی در برابر کامپیوترهای کوانتومی بررسی میگردد

کلیدواژه ها

بانکداری مجازی، امنیت، کامپیوتر کوانتومی، رمزنگاری پساکوانتومی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.