درمان بیماری اوتیسم براساس تخمین سیگنال الکتروانسفالوگرافی با استفاده از روش رگرسیون غیر خطی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و فناوری اطلاعات و ارتباطات
- کد COI اختصاصی: ICTMNGT02_118
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 876
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر نرم افزار،دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فومن وشفت
چکیده
اوتیسم یک طیف گسترده از بیماری ذهنی است که بر نحوه ی عملکرد مغز تاثیر می گذارد. تاکنون دلیلی برای علت بروز این بیماری مطرح نشده است. همچنین روشی برای درمان قطعی این بیماری بیان نشده است . ارزیابی سیگنال هایی الکترو انسفالوگرافی یکی از روش های مطرح برای تشخیص و درمان این بیماری می باشد. در این مقاله برای کمک به درمان بیماری اوتیسم از تخمین سیگنال افراد سالم استفاده شده است تا بدون وجود سیگنال افرادسالم بتوان نرما نبودن افراد اوتیسمی را شناسایی کرد در همین راستا از روش رگرسیون غیرخطی برای تخمین سیگنال اسالم استفاده شد. با استفاده از این روش دیگر نیازی به سیگنال فرد سالم نخواهیم داشت بنابراین به کمک این تخمین می توان در جهت کمک به درمان بیماران اوتیسمی گام برداشت و با اعمال محرک های و آزمایشات نوروفیدبک سیگنال افراد اوتیسمی را به سیگنال افراد سالم نزدیک نمود. مشاهده شد که بعد از تخمین، سیگنال تخمینی حدود 70% به سیگنال واقعی نزدیک بوده و بعد از اعمال محرک توانسته تا 82% به درمان این بیماران کمک کندکلیدواژه ها
اوتیسم، سیگنال الکتروانسفالوگرافی، رگرسیون غیرخطیمقالات مرتبط جدید
- هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در امور مالی: شناخت حوزه های تحقیقاتی
- رهبری سالم و ارتقای سلامت محیط کار، پیش نیازهای سلامت سازمانی
- کرونا منطقه گرایی چیست؟ تفاوت واکنش های منطقه ای به کووید-۱۹ در ایتالیا
- راهکارهای مهار کرونا توسط کشورهای موفق جهان
- تجارب مدیریت بحران در شرکت آب و فاضلاب استان قم در مواجهه با پاندمی کرونا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.