مروری بر بهینه سازی زمانبندی جریان کار درمحیط رایانش ابری با استفاده از الگوریتم های فرا ابتکاری

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های مهندسی رایانه
  • کد COI اختصاصی: RCEITT02_105
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1169
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین بهرامی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر

رسول روستایی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر

عبادالله زهره وندی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر

چکیده

محیط رایانش ابری در حال تبدیل شدن به بستر فراگیر تمامی خدمات فناوری اطلاعات، حداقل در سطوح تجاری بزرگ می باشد.این رویکرد چنان به سرعت در حال جایگزین شدن با تمامی انواع دیگر حالات دریافت و ارائه خدمات رایانشی می باشد که به یکی ازبزرگترین چالش های پیش روی محققان عرصه رایانه و فناوری اطلاعات بدل شده است. در حقیقت امروزه خیلی از تحقیقات که بهنظر کاملاً بالغ و پخته میرسیدند از نو حیات یافته اند و این بار با این فرض که بایستی در محیط ابر اجرا شوند به آنها پرداختهمی شود. اما خود ابر در عین تمامی مزایای شگفت آور، چشم گیر و حتی هیجانان گیزی که دارد، چالش های مختص به خود را نیز دارامی باشد. یکی از چالش های جدی این رویکرد غالب و در حال رشد، زمانبندی کارها میباشد. مسئله زمانبندی کار در رایانش ابری،یک مسئله بسیار مهم و در کلاس مسائل NP بشمار می آید که تلاش می کند یک زمانبندی بهینه جهت اجرای وظایف و تخصیص بهینه منابع ارئه دهد. به صورتی که در زمان کمتر بتوان کار های بیشتری را پردازش کرد. بمنظور حل و بهینه سازی مسئله زمانبندیکارها در محیط رایانش ابری، الگوریتم های مختلفی ارائه شده است. در این مقاله پس از بررسی مختصر رایانش ابری و انواعسرویس های آن، مروری بر زمانبندی جریان کار و الگوریتم های فرابتکاری مورد استفاده جهت بهبود زمانبندی جریان کار در محیطرایانش ابری خواهیم داشت.

کلیدواژه ها

رایانش ابری، جریان کار، زمانبندی، الگوریتم های فرا ابتکاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.