مطالعه تاثیر رهبری تحول آفرین بر میزان نوآوری در سازمان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش ملی سیمای مدیریت آموزشی در عصر تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات
- کد COI اختصاصی: FEMICT01_059
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 561
نویسندگان
گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.
گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.
گروه مدیریت آموزشی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.
چکیده
در زمان حاضر که مدیران و رهبران سازمان ها با موقعیت جدید و تغییرات فزاینده ای در امور مواجه هستند، تنها سازمان هایی به توفیق دست خواهند یافت که بتوانند با بهره گیری از انگیزه کارکنانشان، به مواجه سریع و خلاقانه با شرایط جدید بپردازند. از عوامل تأثیر گذار برخلاقیت و نوآوری، رهبری است. رهبران تحول آفرین در پی راه های جدید انجام دادن کار، فرصت های تازه و توانمندسازی کارکنان جهت رسیدن به هدف های سازمان هستند. در مطالعه حاضر تلاش شده است تا رابطه بین رهبری تحول آفرین و نوآوری در سطح سازمانی بررسی شود. با توجه به این یافته ها وجود رهبران تحول آفرین می تواند در ارتقای نوآوری سازمانی نقش داشته باشد. وجود رهبران تحول آفرین با ویژگی هایی از جمله : حمایت و ترغیب به قبول مسئولیت برای یادگیری و دادن آزادی برای کسب تجربه و قبول خطار ، اختصاص زمان کافی برای کارکردن و سازگاری با تغییرات، ایجاد فرصت هایی برای یادگیری مشاغل جدید و خلاقیت، کمک به کارکنان جهت بس و گسترش توانایی های آنان، نشان دادن راه های جدید نگر به چگونگی انجام کار به کارکنان و... موجب افزایش نوآوری سازمانی می شوند. در نهایت رهبری تحول آفرین می تواند که کارکنان سازمان را در انجام تغییرات و ایجاد یک ساختار که تاکید اصلی آن بر نوآوری به عنوان یکی از مهم ترین ارکان موفقیت در دنیای رقابتی امروز می باشد ، درگیر کند.کلیدواژه ها
رهبری تحول آفرین، نوآوری، موفقیت سازمانیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.