طراحی راکتور فتوالکتروکاتالیستی جدید به منظور تخریب آلاینده آلی متیل اورانژ

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
  • کد COI اختصاصی: PDCONF01_060
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 945
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد علی سیف حسینی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

فریبرز رشیدی

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

محمد رضایی

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

حسین پازوکی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

فیلم نازک TiO2 از روش لایه نشانی الکتروفورتیک با استفاده منبع تغذیه 60 ولت بعنوان الکترود عملکرد آماده شد. در این روش لایه نشانی، کنترل بیشتری بر ضخامت لایه های فتوکاتالیست تثبیت شده و همچنین استحکام و پایداری بیشتر آنها بر روی صفحات نسبت به روش ساده ی غوطه وری وجود دارد. ساختار الکترود عملکرد توسط آنالیز میکروسکوپ الکترونی (SEM) و همچنین فاز های مختلف لایه نشانی شده ی TiO2 بر روی این الکترود ها توسط آنالیز پرتو اشعه ی XRD) X) بررسی شد. یک راکتور فتوالکتروکاتالیستی ناپیوسته به منظور آزمایش های تخریب فتوالکتروکاتالیستی آلاینده ی رنگی آزو متیل اورانژ (MO)، که از جمله آلاینده های عمده پساب واحد های نساجی نیز می باشد، طراحی و ساخته شد. راکتور ناپیوسته جدید تشکیل شده از شش صفحه ی از جنس فولاد ضد زنگ ASTM A240 304 که در اندازه های 5*5 سانتی متر بریده شده و به صورت شش ضلعی در کنار هم قرار گرفته اند. این راکتور دارای 3 میله ی گرافیتی که در مقابل این صفحات نقش الکترود مقابل را بازی می کنند و همچنین دارای 3 لامپ UV با طول موج 254 نانو متر می باشد. برتری این راکتور فتوالکتروکاتالیستی نسبت به راکتور های طراحی شده ی پیشین هندسه ی منحصربفرد آن است.

کلیدواژه ها

راکتور فتوالکتروکاتالیستی، لایه نشانی الکتروفورتیک، تخریب فتوکاتالیستی، متیل اورانژ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.