مفاهیم وکاربردهای دو دیدگاه اصلی آزمون نرم افزار:جعبه سیاه و جعبه سفید

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در علوم،مهندسی و فناوری با محوریت پژوھشھای نیاز محور
  • کد COI اختصاصی: ICMRS01_384
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1276
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محدثه امیدزاد

دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار، گروه کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان)،

حمیدرضا اصفی

دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار، گروه کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان)،

علیرضا فیاض

دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار، گروه کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان)،

تقی جاودانی گندمانی

استاد، دکتری کامپیوتر، گروه کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن،

چکیده

در دنیای پر شتاب امروزی که زندگی بشر با کامپیوتر و عوامل وابسته به آن گره خورده است، استفاده از نرم افزار که از عوامل مهم و پر کاربرد کامپیوتر است، اجتناب ناپذیر است. در این میان روند ساخت و تولید نرم افزار روز به روز پیشرفت کرده و مشتریان و کاربران با انتظارات جدید پدیدار می شوند. لذا نرم افزاری که به دست کاربر نهایی می رسد باید با حداکثر کارایی، کمترین میزان خطا را در اجرا داشته باشد.آزمون نرم افزار، فرآیند ارزیابی اطلاعاتی در رابطه با کیفیت نرم افزار است که شامل تائید و اعتبار سنجی است.حال برای این منظور (کمترین میزان خطا) در چرخه تولید نرم افزار، آزمون هایی بر روی نرم افزار در حال تولید باید انجام شود تا خطاها و اشکالات احتمالی مشخص و رفع شود. هر چقدر نرم افزار بتواند با رویداد های مختلف به صورت مطلوب تر و قابل پذیرش تری چه از نظر عملکرد و چه ازنظر راحتی کاربرد داشته باشد می توان انتظار داشت که نرم افزار دارای عملکرد بهتری باشد.آزمون نرم افزار یک پردازش است که برای اندازه گیری کیفیت نرم افزار کامپیوتر توسعه یافته استفاده می شود. در این مقاله آزمون های تست نرم افزار شامل جعبه سیاه و جعبه سفید معرفی شده، مزایا و معایب هر کدام بیان می شود.

کلیدواژه ها

آزمون نرم افزار، چرخه تولید نرم افزار، جعبه سیاه، جعبه سفید

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.