انعطاف پذیر کردن سرویس های وب بوسیله عامل های سیار تحمل پذیر خطا

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در علوم،مهندسی و فناوری با محوریت پژوھشھای نیاز محور
  • کد COI اختصاصی: ICMRS01_365
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 736
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ابوالفضل اسفندی

مربی، عضو هیات علمی گروه کامپیوتر، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد،

عباس کریمی

استادیار، عضو هیات علمی،گروه کامپیوتر، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

چکیده

عامل های سیار برنامه هایی هستند که بخاطر سیار بودن به صورت مستقل در شبکه ها کار می کنند و بخاطر ویژگی تحرک یک تکنولوژی عالی برای پیاده سازی سرویس های وب هستند و در کاهش نیاز به پهنای باند و کم کردن تأثیر تأخیر اتصالات شبکه موثرند و دارای ویژگی محاسبات محلی و افزایش امنیت با دسترسی محلی به داده ها می باشند. این مقاله مدلی برای پیاده سازی سرویس های وب با استفاده از عامل های سیار ارائه می دهد که باعث کارایی بهتر سرویس ها شده و با توجه به تهدیدات عامل های بدذات و عوامل دیگر، با ارائه روش TMAR میزان تحمل پذیری خطا را نیز افزایش می دهد. ابتدا نحوه بکارگیری عامل های سیار در سرویس های وب برای رسیدن به مزایای فوق بیان شده، سپس روش TMAR ذکر می شود. در خاتمه یک سرویس جستجوی موازی تحمل پذیرخطا توزیع شده را بر اساس روش خود شرح می دهیم تا از طریق آن بتوان مزیت پویایی و تحرک عامل ها همراه با اتکاپذیر شدن آنها را نشان دهیم.

کلیدواژه ها

عامل سیار، انعطاف پذیر کردن سرویس وب، تحمل پذیری خطا، پیاده سازی وب سرویس با عامل سیار، TMAR

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.