معرفی و بررسی انواع ساختارهای سیستم ذخیره ساز ابر رسانای انرژی مغناطیسی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در علوم،مهندسی و فناوری با محوریت پژوھشھای نیاز محور
  • کد COI اختصاصی: ICMRS01_242
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1634
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زانا عباسی

کارشناسی ارشد برق قدرت،دانشکده برق و کامپیوتر، دانشگاه شهید بهشتی تهران

ارسلان حکمتی

استادیار ، دکترا برق قدرت، دانشکده برق و کامپیوتر، دانشگاه شهید بهشتی تهران

چکیده

ذخیره سازی انرژی الکتریکی یکی از مباحث مهم صنعت برق کشور به شمار می آید. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و گسترش صنایع،ذخیره سازهای انرژی الکتریکی اهمیت بیشتری یافته اند. از این رو محققین و متخصصین،همواره در پی راهکارهایی مناسب بوده اند تا ذخیره سازهای انرژی الکتریکی را با قابلیت اطمینان بالا و تلفات کم بسازند. سیستم ذخیره ساز ابررسانای انرژی مغناطیسی یک سیستم ذخیره ساز انرژی است که به دلیل استفاده از مواد ابر رسانا در آن،ویژگی های منحصربه فردی دارد.این ذخیره ساز ،برای هم تراز کردن منحنی مصرف و افزایش میرایی نوسانات و بهبود پایداری سیستم مناسب است.در این مقاله ذخیره ساز ابر رسانای انرژی مغناطیسی به عنوان یک ذخیره ساز انرژی پربازده با چگالی توان بالا معرفی شده است.انواع ساختار و اجزای آن مورد مطالعه قرار گرفته و مزایای استفاده از آن نسبت به دیگر روش های ذخیره سازی انرژی بیان گردیده است.

کلیدواژه ها

مواد ابررسانا، ذخیره انرژی، ذخیره ساز ابر رسانا انرژی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.