تاثیر نرخ واپاشی در حضور و عدم حضور تداخل کوانتومی بر درهم تنیدگی سیستم کوانتوم دات هرمی شکل ایندیوم آرسناید در زمینه گالیم آرسناید

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در علوم،مهندسی و فناوری با محوریت پژوھشھای نیاز محور
  • کد COI اختصاصی: ICMRS01_166
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 771
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

منصور موسائی

دبیر فیزیک، کارشناسی ارشد فوتونیک - مخابرات، پژوهشکده فیزیک و ستاره شناسی دانشگاه تبریز

حسن اکبری زارع

دبیر فیزیک، کارشناسی ارشد فوتونیک- فیزیک، پژوهشکده فیزیک و ستاره شناسی دانشگاه تبریز

مصطفی صحرایی

استاد تمام و عضو هیئت علمی پژوهشکده فیزیک و ستاره شناسی دانشگاه تبریز، دکترای تخصصی فیزیک لیزر

چکیده

در این مقاله با استفاده از آنتروپی وان نیومن به بررسی اثر نرخ های واپاشی روی درهم تنیدگی کوانتوم دات هرمی شکل ایندیم آرسناید در زمینه گالیم آرسناید در وجود و عدم وجود تداخل کوانتومی پرداختیم. ابتدا هامیلتونی سیستم چهار ترازه آبشاری در نظر گرفته شده را محاسبه و با حل معادلات ماتریس چگالی کوپل شده، آنتروپی را برحسب مقیاس وجود تداخل کوانتومی با توجه به نمودارها، . کردیم زمان رسم (b≠0) در مقایسه با حالتی که تداخل کوانتومی صفر باشد، آنتروپی و در نتیجه درهم تنیدگی را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. با افزایش نرخ واپاشی از تراز خیس به تراز پایه نیز، آنتروپی و در نتیجه درهم تنیدگی افزایش می یابد. همچنین با افزایش نرخ واپاشی از ترازهای میانی به تراز پایه آنتروپی و در نتیجه درهم تنیدگی در حضور و یا عدم حضور تداخل، افزایش می یابد که در صورت وجود تداخل تاثیر نرخ واپاشی میانی افزایش چشمگیری دارد.

کلیدواژه ها

آنتروپی وان نیومن، نرخ واپاشی، تداخل کوانتومی، درهم تنیدگی، کوانتوم دات هرمی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.