نقش رهبری آموزشی دراثربخشی یادگیری دانش آموزان و ایجادیادگیری فعال

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین همایش علوم انسانی اسلامی
  • کد COI اختصاصی: NCIH02_045
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 7003
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی شمس

کبری مالکی

مریم قنبری

فرزانه فروغی

چکیده

بوجود آوردن بستر های مناسب برای شکل دهی به فرآیند یاد دهی – یادگیری منجر به شکل گیری مدارس یاد گیرنده شده و از بابت کیفیت آموزش تضمین می گردد . معلمان دانشگر خمیر مایه اساسی کلاس یادگیرنده و یادگیری فعال می باشند . منظور از دانشگری معلمان این است که آنها بتوانند دانش را تولید کنند ، توزیع و به خوبی به کار گیرند و آن را تبدیل به عمل نمایند . شکل گیری مدرسه و کلاس یاد گیرنده کار ساده ای است ، اما دوام آن دشوار و نیازمند رهبری خردمند و انگیزه ساز می باشد . رهبری با دادن شخصیت و اعتبار به دانش آموزان ، فرصت سازی ، برانگیختن و نفوذ در دانش آموزان ، کلاس یادگیرنده را نهادی و سطح عملکرد دانش آموزان را تا حد منحصر به فرد شدن آن ارتقا می دهد . در این مقاله محقق به نقش رهبری آموزشی در اثر بخشی یادگیری دانش آموزان و ایجاد یادگیری فعال می پردازد.

کلیدواژه ها

مدرسه یادگیرنده ، رهبری ، اثر بخشی ، یادگیری فعال ، دانش آموزان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.