ارزیابی میزان رضایت کاربران از سیستم ERP و ارائه راهکارهای بهبود (مطالعه موردی شرکت برق منطقه ای خراسان)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنگره بین المللی فن آوری، ارتباطات و دانشICTCK۲۰۱۵
- کد COI اختصاصی: ICTCK02_153
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 792
نویسندگان
شرکت برق منطقه ای خراسان
دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
پژوهش حاضر به ارزیابی میزان رضایت کارمندان شرکت برق منطقه ای خراسان از سیستم جامع ERP و ارائهراهکارهای بهبود کیفیت خدمات پرداخته است. شاخص های رضایت در بخش هایی همچون مدیریت منابع انسانی،مدیریت منابع مالی، مدیریت کالا و پشتیبتانی، مدیریت طرح های سرمایه ای، بودجه و اعتبارات، اتوماسیون اداری،کارکردهای عمومی و نسخه تحت وب (web) در این پژوهش مد نظر بوده است که یافته ها در این رابطه نشان می دهد. در اغلب موارد کارمندان از سیستم ERP رضایت دارند. به طوریکه بیشترین رضایت از بخش عملکرد نرم افزار در بخش اتوماسیون اداری و بخش مدیریت منابع انستانی بوده و کمترین رضایت نیز از عملکرد نرم افزار در بخشمدیریت طرح های سرمایه ای و عملکرد نسخه تحت وب (web) نرم افزار می باشد. از طرف دیگر کارمندان به عملکرد این نرم افزار نمره 15.5 داده اند. همچنین رضایتمندترین موضوع در زمینه نرم افزار تغییر وضعیت نسبت به دورهسنتی و نبود نرم افزار، تناسب نرم افزار بافرهنگ اداری و سازمانی شرکت و وضعیت کنترل فرآیندها پس از مکانیزهشدن در نرم افزار نسبت به دوره سنتی ولی ضعیفت ترین بخش نیز قابلیت شخصی سازی و ویرایش ظاهری نرم افزار،وضعیت ارائه آموزش های موردنیاز در زمینه کار با نرم افزار و وضعیت سرعت کار برنامه است.کلیدواژه ها
اتوماسیون اداری، سیستم ERP، رضایت مندی، شرکت برق منطقه ای خراسانمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.