مکانیابی فایل های جریان کاری با هدف بهبود کیفیت خدمت در سیستم محاسبات ابری

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنگره بین المللی فن آوری، ارتباطات و دانشICTCK۲۰۱۵
  • کد COI اختصاصی: ICTCK02_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 489
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شادی مدی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مشهد،گروه مهندسی نرم افزار

حسین دلداری

عضو هیئت علمی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مشهد،گروه مهندسی نرم افزار

محمدحسین معطر

عضو هیئت علمی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مشهد،گروه مهندسی نرم افزار

چکیده

سیستم های توزیعی یکی از حوزه های علوم کامپیوتری است که با سرعت زیادی به پیش می رود و تغییر می کند. ابرهایمحاسباتی جدیدترین نسل سیستم های توزیع شده هستند که پلتفرمی مقرون به صرفه تر از محاسبات گرید برایاجرای برنامه های جریانکاری ارائه می دهد. از آنجا که جریان های کاری مقدار زیادی داده تولید و مصرف می کنند،مدیریت داده یک نیاز ضروری برای داشتن کارایی بالاتر می باشد. در این مقاله، یک استراتژی مکانیابی داده ارائه شدهاست که فایل های تولید شده ی هر وظیفه ی جریانکاری را در مراکز داده ای ذخیره می نماید که هریک از وظیفه هاییکه به این فایل ها نیاز دارند، بتوانند آنها را در زمان مورد انتظاری بازیابی نمایند. این مرکز باید به طوری انتخاب گرددکه زمان اجرای جریانکاری را نیز حداقل نماید. برای اینکه تعادل بار بین مراکز داده حفظ گردد و قابلیت اطمینان نیزافزایش یابد، فایل ها بایستی در چند مرکز داده تکثیر یابند. اما به علت محدودیت فضای ذخیره سازی، هر مرکز دادهتوانایی ذخیره سازی تعداد محدودی از فایل ها را دارد. به این ترتیب، برخی وظیفه ها، فایل هایشان را در مرکز داده ایتکثیر می کنند که نمی توانند کیفیت خدمت آنها را تأمین سازند. این مقاله سعی دارد که تعداد وظایفی که کیفیتخدمت آنها نقض می شود را به حداقل برساند. نتایج ارزیابی نشان می دهد که به طور میانگین الگوریتم پیشنهادی زماناجرای جریانکاری و میزان نقض کیفیت خدمت را نسبت به الگوریتم های مورد مقایسه کاهش داده است و در حجم کاریبالاتر عملکرد بهتری را در زمان اجرا از خود ارائه می دهد.

کلیدواژه ها

تکثیر فایل، کیفیت خدمت، محاسبات ابری، مکانیابی نسخه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.