بررسی ساختاری و عملکردی پپتیدهای ضد میکروبی یوکاریوتی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم شیمی و مهندسی شیمی و سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در زیست شناسی
  • کد COI اختصاصی: CBGCONF03_097
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 669
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آسیه خیرالهی

گروه ژنتیک دانشکده علوم پایه دانشگاه شهرکرد ایران

هدا آیت

گروه ژنتیک دانشکده علوم پایه دانشگاه شهرکرد ایران

چکیده

تحقیقات مورد پیتیدهای ضدمیکروبی یوکاریوتی در اواسط دهه بیستم با کشف سکروپین از پروانه و Maganin از پوست قورباغه آغاز شد این پیتیدها براساس ترکیبات اسید آمینه ایی خود به دو دسته پیتیدهای کاتیونی و انیونی دسته بندی می شوند عموما مکانیسم فعالیت ضدمیکروبی این پیتیدهای از طریق میانکنش با غشای فسفولیپدی و برهم زدن نظم غشایی انجام می گیرد بدین ترتیب حضو راسید آمینه های دارای بار مثبت برای میانکنش با سرهای فسفولیپیدی از غشا مهم می باشد این تیپیدها در ساختار خود دارای وجه های هیدروفوب و هیدروفیل بوده و ساختارهایی آمفی پاتیک دارند.

کلیدواژه ها

پیتیدهای ضدمیکروبی کاتیونی، پیتدیدهای ضدمیکروبی انیونی، مدل سنگفرشی، مدل ایجاد منفذ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.