نوآوری باز، نوآوری سیستماتیک، مدیریت نوآوری، پورتال نوآوری باز، گسترش عملکرد کیفیت
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: IIEC12_402
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 718
نویسندگان
پژوهشگاه استاندارد، پژوهشکده سیستم های مدیریت کیفیت و بازرسی، کرج
پژوهشگاه استاندارد، پژوهشکده سیستم های مدیریت کیفیت و بازرسی، کرج
پژوهشگاه استاندارد، پژوهشکده سیستم های مدیریت کیفیت و بازرسی، کرج
پژوهشگاه استاندارد، پژوهشکده سیستم های مدیریت کیفیت و بازرسی، کرج
چکیده
زمون مهارت یک ابزار کنترل کیفیت خارجی است که اثربخشی برنامه کنترل کیفیت را در آزمایشگاهها مشخص می کند. هدف از این مقاله بررسی مهارت آزمایشگاههای سیم و کابل در خصوص اندازه گیری اندازه ده مقاومت الکتریکی هادی در آزمون مهارت و همچنین تعیین عوامل موثر . ارتقاء عملکرد آزمایشگاهها می باشد. با توجه به نیاز احساس شده مطابق با نتایج طرح اجرای هماهنگ استاندارد (طاها) در کشور در سال ۱۳۹۲، تعداد قابل ملاحظه آزمایشگاههای همکار استاندارد و همچنین اهمیت ایمنی در صنعت برق، کابل با هادی تک رشته به عنوان قلم آزمون مهارت انتخاب گردید. در این مقاله، تاثیر رعایت شرایط هم دمایی با محیط، نوع و کالیبراسیون تجهیزات و استقرار نظام کیفیت در آزمایشگاه بر اساس استاندارد بین المللی ۱۷۰۲۵ به عنوان عوامل موثر در نتایج اندازه گیری مورد بررسی قرار گرفت. این آزمون به صورت الگوی مشارکت متوالی در ۱۹ آزمایشگاه برگزار گردید. پس از تحلیل آماری داده ها، آزمایشگاه ها بر اساس نمره Z و D (اختلاف) رتبه بندی شدند. ۶۳/۱۵٪ شرکت کنندگان در اندازه گیری پارامتر مقاومت الکتریکی هادی، نمره Z و D قابل قبول به دست آوردند. تحلیل های آماری نشان می دهد ۶۰٪ از شرکت کنندگانی که موفق به کسب رده کیغی A شدند، دارای ویژگی های تجهیز قابل قبولی و کالیبره در محدوده اندازه گیری، رعایت هم دمایی و استقرار استاندارد 17025 ISO/IEC بودند.کلیدواژه ها
کنترل کیفیت، آزمون مهارت، الگوی مشارکت متوالی، قلم آزمون مهارت، مقدار تخصیص یافتهمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک های مدیریت دانش پروژه با استفاده از تکنیک DANP(مطالعه موردی: شرکت معدنی و صنعتی گل گهر)
- بررسی و تحلیل عوامل موثر بر رشد اقتصادی با رویکرد اقتصادسنجی
- رتبه بندی معیارهای مدیریت ساخت و ساز در محیط های پویا و پیچیدهبا رویکرد AHP
- شناسایی چالش های مدیریت ساخت آپارتمان های مسکونیبا رویکرد تحلیل مضامین
- بررسی نقش مدیریت زنجیره تامین در مدیریت پروژه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.