مدل ریاضی تخصیص و رعایت توالی فعالیت های پرستاران بخش I.C.U بیمارستان (مطالعه موردی: بیمارستان شفا شهر ساری)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: IIEC12_178
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 767
نویسندگان
دانشجوی دکتری صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه
چکیده
در بسیاری از سازمان ها توانایی داشتن برنامه زمانی مناسب برای نیروی انسانی، عامل بسیار مهمی در برآوردن نیازمندی های مشتریان است. هدف پژوهش حاضر ارائه مدل مناسبی برای پرستاران بخش ، I.C.U جهت زمانبندی بهینه ی فعالیت ها میان تعداد بهینه ی پرستاران به منظور افزایش کارایی این بخش از بیمارستان در خدمات دهی به بیماران خواهد بود. ارزیابی عملکرد بخش I.C.U بیمارستان با استفاده از مدلسازی، جهت برنامه ریزی زمان انجام هر فعالیت توسط هر پرستار روی بیماران می تواند به عنوان ابزار مناسبی برای برنامه ریزی ظرفیت و بهبود کارایی در ارائه خدمات درمانی کارا و به موقع مطرح شود. برآوردها حاکی از آن است که در بسیاری از جوامع حدود یک چهارم نیروی کار بصورت نوبت کار بوده و اختصاصاً در حرفه پرستاری بیش از نیم تا دو سوم آن ها نوبت کار هستند. در این تحقیق هم به کمک مدلسازی و نرم افزار گمز به تعیین و تقسیم فعالیت ها میان پرستاران در بیمارستان شفا در شهر ساری بگونه ای پرداخته شد که نهایتاً ضمن استفاده از ظرفیت کامل پرستاران تقسیم فعالیت ها نیز بصورت عادلانه انجام گیرد تا هم رضایت مشتری و هم رضایت نیروی انسانی بخش بهینه شودکلیدواژه ها
فعالیت پرستاران، تخصیص فعالیت ها ، توالی انجام فعالیت ها، زمانبندی بهینه ی فعالیت هامقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک های مدیریت دانش پروژه با استفاده از تکنیک DANP(مطالعه موردی: شرکت معدنی و صنعتی گل گهر)
- بررسی و تحلیل عوامل موثر بر رشد اقتصادی با رویکرد اقتصادسنجی
- رتبه بندی معیارهای مدیریت ساخت و ساز در محیط های پویا و پیچیدهبا رویکرد AHP
- شناسایی چالش های مدیریت ساخت آپارتمان های مسکونیبا رویکرد تحلیل مضامین
- بررسی نقش مدیریت زنجیره تامین در مدیریت پروژه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.