بروسی تاثیر جنگل های مانگرو برمحیط زیست

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پایدار
  • کد COI اختصاصی: TGES05_090
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 495
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آرش شکوری

استادیار دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

نبی بخش رئیسی

دانشجوی کارشناسی ارشد زیست دریا دانشگاه دریانوردی وعلوم دریایی چابهار

چکیده

جنگلهای دریائی مانگرو، محیط طبیعی زیبا و استثنایی برای جهان و یکی از حساس ترین مناطق اکولوژیک و زیست محیطی نواحی ساحلی به عنوان زیستگاه ‏پرندگان مهاجر و آبزیانی است که بخشی از سال را در آن می گذرانند جنگلهای حراء ایران به واسطه دارا بودن منابع حساس بیوفیزیکی، اهمیت پرورشگاهی ، زیستگاهی.تنوع زیستی،وجود گونه های در معرض خطر و کمیاب. واقع شدن در آستانه اکولوژیک شرایط زیست محیطی .غنای جانداران ، حساسیت به آلاینده ها. کندی ترمیم زیست محیطی در ردیف یکی از مهمترین مناطق حساس دریایی جهان محسوب می شوندوجود پراکندگی های گسترده جنگلهای حرا در خلیج فارس تا دریای عمان و زیبایی های منحصر به فرد این مناطق می تواند زیست بوم ها و در توسعه پایدارمنطقه و جذب گردشگران نقش اساسی داشته باشد از سویی مشاهده شد که این جنگل های به دلیل آرام گرفتن امواج دریا و عمق کم و شیب ملایم و تراکر مناسب درختان و فراوانی مواد غذایی به دلیل ورود آبهای شیرین ساحلی زیستگاه مناسب برای صد ها گونه از پرندگان آبزی، ماهی ها، خرچنگ ها، میگوها و لارو آنهعا و لاک پشت ها و ... محسوب می شود این تحقیق بر اساس تحلیل های انجام شده و به روش اسنادی و کتابخانه صورت گرفته است .با توجه به اهمیت همه جانبه و بهره برداری چند منظوره از این گیاه و اثرات اقتصادی ، اجتماعی و اکولوژیکی توده های جنگلی و پرورش آبزیان ایجاب میکند تا با مشارکت فعال مردم محلی و اتکاء به دانش در احیاء پوشش گیاهی آن کوشید

کلیدواژه ها

مانگرو ،حرا، میحط زیست ، کارکردهای اکولوژیکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.