نقش شبکه های ماهواره ای در تغییر سبک زندگی خانواده و راهکارهای ترویج سبک زندگی اسلامی براساس آموزه های اهل بیت(علیه السلام)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنگره بین المللی روانشناسی وعلوم تربیتی با رویکرد اسلامی
- کد COI اختصاصی: PSESCONF01_017
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 715
نویسندگان
دانشیار و عضو هیأت علمی، دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران.
دانشجوی دکتری، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران.
فارغ التحصیل مقطع ارشد، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران.
چکیده
روند رو به رشد و هدفمند محتوای رسانه های فراملی، به ویژه تلویزیون ماهواره ای در حوزه های خبری، فیلم سینمایی، موسیقی، ورزش و تبلیغات نشان دهنده این واقعیت مهم و درخور توجه است که محتوای تلویزیون، بهجریان جهانی شدن کمک می کند و در پی دستیابی به مخاطبان ناهمگون است. ا ز ای ن ر و دست اندرکاران تلویزیون ماهواره ای به یمن افزایش توان فنی و رقمی شدن سیستم ارسال، دیگر در پی مخاطبان توده ای نیستند و برای هر فرد، برنامه و محتوایی خاص فراهم می کنند. و این همان شیوه ای است که در طول سالیان تلویزیون های ملی برای جذب سلیقه ای متفاوت دنبال کرده اند. از سوی دیگر ترویج و تبیین سبک زندگی اسلامی بر مبنای آموزه های اهل بیت (ع) می تواند بهترین رویکرد در مقابل تغییر سبک زندگی خانواده ها در جامعه اسلامی توسط شبکه های ماهواره ای است که در این مقاله راهکارهایگفت و گوهای محبت آمیز صدا کردن با بهترین نام سلام کردن به همدیگر اظهار علاقه و ابراز محبت دلجویی، استقبال، بدرقه همدلی در انتخاب نوع غذا فراهم نمودن مخارج خانواده هدیه دادن به همسر بعنوان راهکارهای ترویج سبک زندگی اسلامی بر اساس آموزه های اهل بیت(ع) استخراج گردیده استکلیدواژه ها
سبک زندگی، شبکه های ماهواره ای، فرهنگ و سبک زندگی غربی، سبک زندگی اسلامی، آموزه های اهل بیت(ع)مقالات مرتبط جدید
- حبس و بازداشت غیر قانونی
- بررسی دیدگاه های فقهی موثر در رویه قضایی درباره ملکیت آثار ادبی هنری فرهنگی
- شبکه ارتباط و تعامل موثر مردم و نیروی انتظامی و امنیتی با تاکید بر مطالعه شهر مشهد- مطالعه تطبیقی
- واکاوی فقهی و حقوقی نقش اثر انگشت در کشف جرم
- Promoting Climate Justice: Tackling Environmental Inequity and its Social and Economic Consequences
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.