مدیریت آنلاین بهره برداری ریزشبکه و تاثیر میزان مشارکت بارهای پاسخ گو در کاهش هزینه

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مهندسی برق و کامپیوتر سیستمهای توزیع شده و شبکه های هوشمند
  • کد COI اختصاصی: ELECONFK02_029
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 608
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحید امیر

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان

سعید جوادی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان

محمد زلقی

دانشجوی کارشناس ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد جاسب

چکیده

در این مقاله به بررسی بهره برداری از ریزشبکه مجهز به منابع تجدیدپذیر و منابع سوخت فسیلی و منابع ذخیره ساز توان در کنار هم و در ارتباط با شبکه اصلی پرداخته است. به دلیل مسائل زیست محیطی استفاده از منابع تجدیدپذیر، به خصوص منابع بادی و خورشیدی، در حال رشد می باشند. اسفاده از برنامه پاسخگویی بار به عنوان ابزاری برای مدیریت هزینه و کاهش مصرف در ساعات اوج بار و میان باری افزایش مصرف در کم باری که این امر باعث کاهش پیک مصرف نیز می گردد، مورد توجه بهره برداران از سیستم قدرت قرار گرفته است. مدل اقتصادی تقاضا براساس کشش قیمتی تقاضای انعطاف پذیر به دست می آید. تقاضای مشترکین به علائم تصمیم گیری متفاوتی از قبیل قیمت برق، سطح مشارکت مشترکین و ارزش مشوق ها و جریمه های تعیین شده در برنامه پاسخ گویی بار بستگی دارد. در این مقاله برنامه ریزی در جهت کاهش هزینه بهره برداری ریزشبکه با شناسایی بهینه طراحی ریزشبکه و سهم تولید هر واحد، براساس منابع انرژی تجدیدپذیر و دیگر منابع تولید توان و شبکه اصلی با در نظر گرفتن میزان مشارکت بارهای پاسخگو در سناریوهای متفاوت و مقایسه با حالت مبنا که در واقع بهره برداری ریزشبکه بدون پاسخگویی بار بوده ، مورد بررسی قرار گرفته است و جهت تایید و اثبات عملکرد صحیح از نرم افزار MATLAB در غالب الگوریتم PSO استفاده شده است که براساس برنامه های زمان محور (TOU) و با توجه به سه دوره زمانی کم باری، میان باری و پرباری اجرا شده و منحنی بار روزانه اولیه پس از اجرای برنامه پاسخ گویی بار اصلاح شده است. نتایج به دست آمده بیانگر آن است که بهترین سناریو دارای کمترین هزینه بهره برداری می باشد.

کلیدواژه ها

ریزشبکه، منابع تجدیدپذیر، منابع پاسخ گویی بار، سیستم قدرت، الگوریتم PSO

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.