رسانه, کودک و تهاجم فرهنگی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین همایش سراسری مباحث کلیدی در علوم مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: NCPIM02_054
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2240
نویسندگان
دانشجوی دوره دکتری مدیریت آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، گلستان، ایران.
استادیار گروه مدیریت آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، گلستان، ایران
دانشجوی دوره دکتری مدیریت آموزشی, دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان, گلستان, ایران.
چکیده
دوران کودکی مهمترین بخش از زندگی هر فرد می باشد. در این دوره کودک با استفاده از تجربیات و مشاهدات خود به دنبال انتخاب راه و روش زندگی خود می باشد. در این دوران است که شخصیت هر فرد شکل می گیرد و فرد با توجه به آموخته های خود دردوران کودکی پا به دنیای بزرگسالان می گذارد. در هر جامعه ای هدف از تعلیم و تربیت, آماده ساختن فردی مفید برای جامعه باتوجه به موازین حاکم برآن است. تکامل شخصیت کودکان بیشتر بر پایه ی مشاهده و تقلید می باشد. با گسترش ارتباطات و سهولت تبادل اطلاعات در جهان امروز, کشورهای غربی برای اثرگذاری بر تربیت و تعلیم کودکان در سایر کشورها اقدام به برنامه ریزی وصرف هزینه های هنگفت برای تولید محصولات ضدفرهنگی براساس روحیات وعلایق کودکان نموده اند.در کنار آسیب های رفتاری که این محصولات رسانه ای در کودکان بوجود می آورند, مهمترین مشکل زمانی نمود پیدا می کند که کودکان اقدام به الگوپذیری از شخصیت قهرمانان محصولات رسانه ای می نمایند. علاقه به قهرمانان کارتون ها و بازی های رایانه ای و تقلید از آنان نشان می دهدتمایل کودکان به قهرمانان محصولات رسانه ای, باعث الگوپذیری از آنان شده, که در بیشتر اوقات عاداتی ضد ارزش های اسلامی- ایرانی می باشند. در پژوهش حاضر به بررسی نقش رسانه در تهاجم فرهنگی بر علیه کودکان می پردازیمکلیدواژه ها
رسانه, تهاجم فرهنگی, کودک, الگوپذیری, کارتون, بازی رایانه ایمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.