مدرسه امن دخترانه مورد بررسی: دوره متوسطه خاص دختران
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در عمران، معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: CONFUCIAN02_183
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 670
نویسندگان
مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی
چکیده
از آنجا که فضاهای شهری امروزی مولفهای برای وقوع نابهنجاریهای شهری و در نتیجه عدم وقوع امنیت در شهر میباشد، بنابراین بررسی جنبه های کیفی و کمی امنیت چه از لحاظ کالبدی و چه از لحاظاجتماعی در مدارس دخترانه امری ضروری است. همچنین بررسی شرایط امنیت دختران در مدارس، جهت دستیابی به یادگیری بهتر دارای اهمیت میباشد. در این مقاله برای گردآوری دادههای مورد نیاز،منابع اطلاعات ثانویه مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است. سپس با استفاده از روش دلفی با بررسی نقطه نظرات متخصصان، متغیرهای مدرسه ایمن را استخراج نموده و جامعه آماری در این پژوهش، شاملاولیای مدارس و در مرحله بعدی متخصصین فضای آموزشی میباشد. تحلیل احساس امنیت دختران در محیط کالبدی مدارس بر اساس خرده مقیاسهای تعریف شده، در مدارس شمال، مرکز و جنوب تهرانصورت گرفته است. این خورده مقیاسها شامل، عوامل روانی رفتاری، کالبدی، ساختاری بهداشتی - - میشوند. هدف اصلی این مقاله بررسی و تحلیل عوامل موثر بر امنیت دانش آموزان دختر در محیطکالبدی مدرسه )مقطع متوسطه( در راستای احیای اهداف اصلی مدارس می باشد . بر اساس بررسیهای صورت گرفته در مدارس تهران ارتباط مستقیم بین احساس امنیت دانشآموزان و خورده مقیاسهای ذکر شده جهت ارتقاء یادگیری وجود دارد.کلیدواژه ها
امنیت دانش آموزان، مدارس دخترانه ، تهرانمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.