بررسی اثربخشی سیستم اتوماسیون بر افزایش صحت تصمیم گیری مدیران

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و اقتصاد در قرن 21
  • کد COI اختصاصی: ICMEC01_130
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 551
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر عرب فیروزجائی

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه پیام نور محمود آباد، ایران

نایب علیزاده نوایی

کارشناس ارشد روانشناسی، مدرس دانشگاه پیام نور بهنمیر، ایران

نفیسه صالح طبری

کارشناسی حسابداری دانشگاه راه دانش بابل ایران

ایمان هدایت نژاد سرخی

کارشناسی مدیریت بازرگانی دانشگاه پیام نور بهنمیر، ایران

چکیده

زمینه و هدف: هدف پژوهش حاضر، تعیین بررسی اثر بخشی سیستم اتوماسیون بر افزایش صحت تصمیم گیری مدیران استانداردی استان مازندران در سال تحصیلی 1395-1394 است. روش بررسی: جامعه آماری این پژوهش را کلیه مدیران استانداری مازندران در سال تحصیلی 195-1394 تشکیل می دهد نمونه تحقیق حاضر از نوع غیر احتمای وانتخابی است روش تحقیق این پژوهش از نظر هدف، از نوع کاربردی و از منظر گردآوری داده، روشی علی - مقایسه ای محسوب می شود براساس قواعد برآورد حجم نمونه، بررسی آماری در نمونه گیری قضاوتی (تعمدی) مولر وهمکاران، ص 405، 1387، و غیر احتمالی تمام توصیف و حجم نمونه برابر با حجم تعینیی پژوهشگر خواهد بود در تحقیق حاضر 30 تن از مدیران استانداردی مازندران از اتوماسیون اداری بهره مندند، باتکمیل پرسشنامه تهیه شده پژوهشگر به ارزیابی سیستم اتوماسیون اداری بر متغیرهای تعیین شده پرداختند. ابزار جمع آوری اطلاعات در تحقیق حاضر عبارتند از: مصاحبه و پرسشنامه . پرسشنامه تحقیق حاضر مصاحبه با تعدادی از مدیران و کارشناسان ارشد در خصوص ترکیب و شمای کلی پرسشنامه و نحوه طراحی ان و در قالب کلی سولاات تحقیق قرار داشته و با استفاده از طیف لیکرت در «پرسشنامه ارزیابی نگرش) و به منظور رزیابی نگرش مجموعه مدیران استاناردی مازندران برسیستم اتوماسیون جامع و اثرات آن بر تصمیم گیری مدیران تهیه شده است. نتایج پژوهش نشان داد که رابطه بین تعداد نامه های صادره و تصمیم گیری و بررسی رابه بین تعدادنامه های وارده و تدقت تصمیم گیری و بررسی رابطه بین ادراک و دقت تصمیم گیری و بررسی رابطه بین ساعات استفاده و دقت تصمیم گیری تفاوتبحث و نتیجه گیری: نتیجحه تحقیق حاضر بیانگر آن است که سیستم اتوماسیون بر افزایش صحت تصمیم گیری مدیران تاثیر مثبت دارد.

کلیدواژه ها

بررسی اثربخشی، سیسم اتوماسیون، صحت تصمیم گیری، مدیران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.