شبیه سازی جریان گاز رقیق در میکروکانال به کمک روش مونته کارلو مستقیم
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مکانیک، مکاترونیک و بیومکانیک
- کد COI اختصاصی: MECHCONF01_319
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1283
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد و تهران پونک خیابان شهید حسن آذری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب
استادیار دانشگاه علم و صنعت ایران و رسالت دانشگاه علم و صنعت ایران دانشکده مکانیک
چکیده
به طور کلی، جریان گاز را می توان با استفاده از هر دو روش ماکروسکوپی و میکروسکوپی مدل کرد. در مدل ماکروسکوپی، گاز به عنوان یک محیط پیوسته در نظر گرفته شده است. خواص ماکرو در یک نقطه خاصی در فضا و زمانتعریف می شود. مجموعه ای از معادلات دیفرانسیل با مشتقات جزئی، این خواص را توصیف کرده که قوانین بقای جرم، تکانه و انرژی میباشند. معادلات ناویراستوکس، یک مدل ریاضی معمولی را برای تجزیه و تحلیل جریان در سطحماکروسکوپی ارائه می کنند، که در آن جریان ها عدد نادسن کوچکتر از 0.0 .است. همچنین برای مدل سازی جریان میکرونی در رژیم جریان لغزشی، 0.01< Kn< 00 . ، میتوان از معادله ناویراستوکس با شرط مرزی لغزش استفاده کرداگر عدد نادسن بزرگتر از 00 . باشد، معادلات ناویراستوکس بر اساس فرض پیوستگی دیگر معتبر نخواهند بود. یکی از روشهای مدلسازی در اعداد نادسن بالا، روش شبیه سازی مستقیم مونته کارلو می باشد. در این مطالعه بواسطه کاربرد زیاد هندسه میکروکانالها در مسائل مهندسی، شبیه سازی جریان رقیق گاز در دو حالت دو بعدی و سه بعدی در شرایط مرزی فشار- فشار انجام شده است. مقایسه با نتایج موجود نشاندهنده قابلیت کد اصلاح شده در نرم افزار اپنفوم می باشدکلیدواژه ها
جریان گاز رقیق، سینتیک گازها، شبیه سازی مستقیم مونته کارلو، میکروکانالمقالات مرتبط جدید
- تشخیص تشنج صرعی در سیگنال های EEG با استفاده از IMFs نرمال شده
- مروری بر داده کاوی و کاربردهای آن در سلامت
- بررسی اثرات موبایل قبل و بعد از بهره برداری در ارتقاء سلامت
- مطالعه ای در مورد به حداکثر رساندن طول عمر شبکه در شبکه های حسگر بی سیم
- تجزیه و تحلیل مبتنی بر ویژگی ندول های ریه از تصاویر توموگرافی کامپیوتری (CT)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.