شبیه سازی عددی وتحلیلآیرودینامیکیجریانناپایا والزاماتآیرودینامیکی جدایش محموله از زیر پهپاد
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مکانیک، مکاترونیک و بیومکانیک
- کد COI اختصاصی: MECHCONF01_216
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 682
نویسندگان
استادیار،مجتمع دانشگاهی هوافضا،دانشگاه صنعتی مالک اشتر
استادیار،مجتمع دانشگاهی هوافضا،دانشگاه صنعتی مالک اشتر
کارشناسی ارشد، مجتمع دانشگاهی هوافضا،دانشگاه صنعتی مالک اشتر
چکیده
در این مقاله شبیه سازی مسیر حرکت یک محموله زیر صوت در هنگام رها شدن از زیر بال پهپاد که تحت اثر نیرو وگشتاور رهاسازی میباشد، صورت گرفته است. تحلیل جدایش به ما این امکان را میدهد تا وضعیت پروازی محموله وتغییر زوایای اویلر 1 و تغییرات جابجایی خطی مرکز ثقل نسبت به زمان را در لحظات پس از رهایش رصدکنیم. روش حل مسئله، روش حجم محدود با شبکه بندی دینامیکی میباشد. در اجرای فرایند جدایش محموله، با به کارگیری شبکه دینامیکی، علاوه بر حل میدان جریان، معادلات حرکت شش درجه آزادی محموله نیز حل شده اند. بعد از حل معادلات حرکت شش درجه آزادی محموله، شبکه بندی به هنگام میگردد و آنگاه حل میدان جریان صورت میگیرد. بنابراین با یک مسئله پیچیده و زمان بر مواجه هستیم که حل آن نیازمند دقت و مهارت بالایی میباشد. در این تحقیق، یک پرتابهزیر صوت در نظر گرفته شده و تحلیل جدایش آن از پرنده حامل در شرایط جریان مادون صوت و آشفته در چندین زوایای حمله و اعداد ماخ مختلف صورت گرفته است و نتایج بدست آمده از تحلیل جدایش این مدل جهت اعتبار سنجی با نتایج حل عددی مرجعی معتبر مقایسه شده است. قابل ذکر است، شبیه سازی حرکت شش درجه آزادی به همراه پارامترهای وزنی نظیر وزن و ممانهای اینرسی محموله با استفاده از قابلیت تابع تعریف شده توسط کاربر 2 در نرم افزار فلوئنت صورت گرفته استکلیدواژه ها
جدایش محموله، شبکه بندی دینامیک، هواپیمای حامل، حرکت شش درجه آزادیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.