بررسی رفتار الاستیک غیرخطی بافت کبد با استفاده از مدلهای هایپرالاستیک
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مکانیک، مکاترونیک و بیومکانیک
- کد COI اختصاصی: MECHCONF01_175
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2178
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی و علم مواد، دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
استادیار، دانشکده مهندسی و علم مواد، دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
چکیده
شبیهسازی جراحی واقعی نیازمند بررسی خواص مکانیکی بافت نرم در مدلهای ریاضی است. از آنجایی که حین جراحی، بافت نرم در معرض بارهای مکانیکی متعددی قرار دارد، شناخت رفتار مکانیکی دقیق بافت ضروری به نظر میرسد. در ای مطالعه از مدلهای هایپرالاستیک براساس توابع چگالی انرژی کرنشی برای بافت کبدخوک استفاده شده است. توابع انرژی کرنشی مورد استااد شامل مدل نئو هوکین ، یئو، مونی راولین ، مدل چندجملهای مرتبه دو و مدل هایپرالاستیک برحسب نامتغیرهای تانسور کشیدگی I1,I2 در نظر گرفته شد است. هدف این تحقییق مقایسه توابع انرژی کرنشی در شبیهسازی رفتار مکانیکی بافت کبد و ارائه ضرایب بهینه تابع چگالی انرژی کرنشی به منظور شناخت رفتار تغییر شکل آن به واسطهی اعمال فشار است. سپس آزمایش فشار با استفاده از روش اجزاء محدود از طریق زیربرنامهVUMAT نرم افزار آباکوس مطالعه گردید. نتایج نشان داد تابع انرژی کرنشی برحسب نامتغیرهای تانسور کشیدگی I1,I2 علاوع بر کمترین اختلاف با داد های تجربی، در حالتهای تغییر شکل برش خالص و کشش دومحوره رفتار پایداری را نشان میدهد. منحنیهای تنش کشیدگی بدست آمد از روش اجزاء محدود نیز نشاندهنده تطابق خوب مدل با داد های آزمایشگاهی استکلیدواژه ها
بافت کبد، مدلسازی رفتار بافت نرم، مدل هایپرالاستیک، روش اجزاء محدودمقالات مرتبط جدید
- ساخت پوشش آبگریز مبتنی بر نانوذرات سیلیکا مقاوم در برابر خوردگی
- Thermodynamic study of a trigeneration system based on solar energy
- Thermodynamic comparison of different solar organic Rankine cycles
- Energy and exergy analysis of a trigeneration system based on geothermal energy
- Thermodynamic comparison of the geothermal -based power plants
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.