طراحی کمپ تفریحی، توریستی، گردشگری و ورزشی در منطقه بیستون کرمانشاه
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنفرانس علمی پژوهشی افق های نوین در علوم جغرافیا و برنامه ریزی معماری و شهرسازی ایران
- کد COI اختصاصی: NICONF03_344
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2516
نویسندگان
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین
دانشجوی ارشد برنامه ریزی منطقه ای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
چکیده
کمپ های توریستی، ورزشی،گردشگری در نقاط مختلف دنیا از جمله برنامه های اساسی و پایه ای برای جذب توریست داخلی وخارجی است. اما برنامه ریزی و مکان یابی صحیح کمپ های گردشگری، ورزشی شاید مهمترین موضوع در ساخت این کمپ هایگردشگری، توریستی، ورزشی باشند، در تمام دنیا پتانسیل های طبیعی و یا مصنوعی که می توانند باعث جذب توریست شوند، پایهاولیه ساخت کمپ های توریستی ،گردشگری را تشکیل می دهند. به عبارتی نخست پتانسیل جذب توریست در آن مکان وجودداشته و سپس، برای جذب بیشتر توریست و همچنین خدمات بیشتر به توریست ها، اقدام به ساخت کمپ گردشگری، توریستی میشود، کمپ گردشگری، تفریحی، توریستی، ورزشی پدیده ای است که از گذشته های دور مورد توجه جوامع انسانی بوده و بر حسبنیازهای متفاوت اجتماعی، اقتصادی و تاریخی به پویایی خود ادامه داده است،که ما در این مقاله با توجه به منطقه بیستون با توجهبه شرایط جغرافیایی و توپوگرافی، دره ها ، باغ ها، رودخانه پرآب، سد و ... پتانسیل بالایی برای ایجاد کمپ تفریحی توریستیگردشگری ،ورزشی را فراهم ساخته است اما متأسفانه به آن توجهی نشده است، در این پژوهش با استفاده از روش پیمایش، مطالعاتمیدانی و تعیین نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدها )با توجه به پتانسل هایی که در منطقه وجود دارد،به شیوه ارزیابی منطقه جهتبرنامه ریزی ومکان یابی صحیح راهبردی برای ایجاد کمپ تفریحی، توریستی، گردشگری، ورزشی جذب توریسم ورزشی می پردازیم.کلیدواژه ها
کمپ، گردشگری، توریست، برنامه ریزی، بیستونمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.