انتخاب مناسب ترین استراتژی زنجیره تامین : ناب، چابک و ناب-چابک برای تولید چابک با استفاده از تصمیم گیری چند معیاره تاپسیس فازی (صنعت خودروسازی)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت
- کد COI اختصاصی: INDUSTRIAL01_376
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1644
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت و حسابداری ، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران جنوب- نویسنده مسئول
استاد یار دانشکده مدیریت و حسابداری ، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران جنوب
چکیده
با وجود بهبود در فرآیندهای تولید ، سازمان ها دریافتند که برای ادامه حضور در بازار رقابتی تنها بهبود فرآیندهای تولید، پاسخگویی و انعطاف پذیری در توانایی های تولید شرکت کافی نیست ،بلکه زنجیره های تامین سازمان ها نیز باید از ویژه گی های نابی و چابکی برخوردار باشند .لذا تعیین استراتژی مناسب زنجیره تامین در زمره تصمیم گیری ها ی پیچیده ، دشوار و غیر ساختاری است. در تعیین مناسب ترین استراتژی زنجیره تامین، بسیاری از معیارهای کمی و کیفی نظیر هزینه، پاسخگویی، انعطاف پذیری و...رامی توان بر شمرد. به منظور تقریب فرایند ارزیابی ذهنی انسانی، بکار گیری مدل MADM فازی می تواند مطلوب باشد .در این تحقیق از یک مدل تصمیم گیری چند معیاره فازی(F.MADM)جهت ارتباط با مساله انتخاب استراتژی در زنجیره تامین استفاده شده است. برای نشان دادن اعتبار مدل پیشنهادی ، یک مطالعه موردی نیز بکار گرفته شد. هدف نهایی انتخاب مناسبترین استراتژی زنجیره تامین برای تولید با رویکرد چابک می باشد. جامعه آماری پیش رو مدیران و کارشناسان صنعت خودرو سازی می باشد. نتایج بدست آمده کارایی مدل پیشنهادی را در فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره تصدیق می کند.کلیدواژه ها
تولید چابک، زنجیره تامین ، استراتژی ، پاسخگویی و انعطاف پذیری ، تاپسیسمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.