کاربرد الگوریتم راهبری تعالی سیستم های نت و مدل ارزیابی رشد و بلوغ سازمانی karpak در مدیریت راهبردی نوآوری فناوری و ارزیابی شرکتهای تولیدی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: INDUSTRIAL01_226
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 759
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کریم پاکپور

دکترای مدیریت کسب و کار استراتژیک از دانشگاههای صنایع معادن ایران و خوارزمی. مشاور ارزیابی و استقرار تعالی سازمانی

چکیده

مدیریت راهبردی هدایت نوآوری و ارزیابی تعالی سازمانی در سطح شرکتها، امری بس مهم، خطیر و پیچیده است و برای تحقق آن، باید روشی علمی، تجربی و کارآمد برای سنجش وضعیت شرکتها استفاده شود که تمامی سطوح مدیریت کلان، تحقیق، توسعه، نوآوری فناوری و عملیات تولید را پشتیبانی نماید. تحقیق حاضر براساس تجربیات کاری و سوابق علمی، الگوریتم راهبری تعالی مدیریت سیستم ها و مدل ارزیابی رشد و بلوغ سازمانی karpak را به عنوان ابزاری عملیاتی برای مدیریت تعالی و ارزیابی وضعیت رشد وبلوغ سازمانی شرکتهای تولیدی ارایه می نماید. این الگوریتم و مدل ارزیابی آن، با رویکرد تحول کف کارگاهی از فضای تعمیرات اضطراری تا تکامل مدیریت مجازی داراییهای سازمانی را به صورت تحولات هفت مرحله ای مدیریتی، رتبه بندی می کند و تحقق هر یک از مراحل هفت گانه تعالی سازمانی را از هفت منظر عملیاتی ارزیابی می نماید. در نهایت با ماتریس ارزیابی 7*7، در مجموع یکصد امتیاز برای رتبه بندی تحقق تعالی سازمانی در هریک از ابعاد مورد ارزیابی را ارایه می دهد تا مبنایی برای ترسیم تصویری شماتیک ارزیابی و مدل راداری برای نمایش رشد و بلوغ سازمانی باشد. این روش، ابزاری توانمند برای مقایسه، رتبه بندی و پایش وضعیت عملیاتی شرکتها را فراهم می کند که در تحلیل شکاف وضعیت موجود و مطلوب هر شرکت در ابعاد مختلف بویژه نوآوری فناوری، همگن سازی و اولویت بندی پروژه های عملیاتی بهبود و تعالی سازمانی و نیز بسترسازی اخذ استانداردهای جهانی مدیریت داراییهای سازمانی نقش سازنده ای ایفا می نماید.

کلیدواژه ها

الگوریتم راهبری، مدیریت تعالی، رشد و بلوغ سازمانی، مدل ارزیابی، نگهداری و تعمیرات، استراتژی، مدیریت دارایی، ISO55000، مدل karpak

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.