تحلیل حسابداری واقعی و عملی و فاصله آن با آموزشهای فعلی در ایران

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی آینده پژوهی، مدیریت و توسعه اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: MCED02_285
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 618
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا پیرایش

استادیار گروه مدیریت و حسابداری دانشگاه زنجان

جیران مردان پور

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مالی دانشگاه زنجان

چکیده

رشد روز افزون اقتصادی و پدیده جهانی شدن و افزایش پیچیدگی فناوری موجب توسعه فنون جدید در حسابداری شده است. استفاده کردن از روشهای آموزشی کشورهای توسعه یافته در کشورهای در حال توسعه به دلیل تفاوت در فرهنگ و اقتصاد مورد انتقاد است و مشکلات زیادی را به همراه دارد. در کشورهای در حال توسعه مثل ایران با گسترش و توسعه حسابداری میتوان به اهداف توسعه اقتصادی دست یافت. همچنین در ایران نظام آموزشی در زمینه حسابداری مشکلات بنیادی زیادی دارد که نیاز به رشد استعداد افراد متخصص دارد. برای از بین بردن فاصله بین حسابداری عملی وآموزش آن باید همکاری بهتری بین متخصصان حسابداری و دانشجویان در دانشگاهها به وجود آید. شناسایی عوامل و موانع رشد حسابداری، ارزیابی کارایی آموزش جهت شناخت نقاط ضعف و قوت آن در ایران اهمیت ویژهای دارد. در این مقاله از روش مطالعات کتابخانهای برای تحلیل حسابداری واقعی و عملی و همچنین فاصله آن با آموزشهای فعلی درایران استفاده شده است. نتایج نشان داد که با توجه به ضعف آموزش حسابداری در کشورمان به نظر میرسد، برنامه آموزشی نامناسب و ضعف سایر عوامل آموزشی یکی از مهمترین علل پایین بودن دانش و مهارت حسابداران بوده است.

کلیدواژه ها

آموزش، حسابداری واقعی و عملی، توسعه دانش حسابداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.