عوامل اصلی تحقیق و توسعه و نوآوری در شرکت های صنعتی ( مطالعه موردی : شهرک صنعتی رازی )

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MAIE01_214
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 710
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید مهدی گلستان هاشمی

مرکز پژوهشی مهندسی و مدیریت

عبدالرسول راهدان مفرد

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نجف آباد، گروه مدیریت، نجف آباد، ایران

چکیده

آینده جایی نیست که به آنجا می رویم، بلکه جایی است که آن را بوجود می آوریم، آن هم با راه هایی که به آینده می سازیم. مزیت ملی، در کشورهایی پدید می آید که مدیران تنها درصدد افزایش کارایی نباشند، بلکه حرکتهای سازمانی شان در راستای استراتژی کلی باشد ( دکتر مایکل پورتر، استاد دانشگاه هارورد : پیام مدیریت ). امروزه این تحقیق و توسعه است که چگونگی تخصیص بودجه و مسائل مالی را تعیین می کند. در حال حاضر سرمایه گذاری در واحدهای تحقیق و توسعه به عنوان یک مزیت رقابتی به شمار می آید. امروزه کشورهایی می توانند وارد عرصه رقابت در سطح بین المللی شوندکه همواره در پی استفاده از فناوری های جدید برآمده و این امر به جز با داشتن مراکز تحقیق و توسعه فعال ومطابق با معیارهای نوین جهانی امکانپذیر نخواهد بود. امروزه فعالیت های تحقیق و توسعه پایگاه اصلی نوآوری هستند و به طور مداوم زمینه را برای تقاضاهای جدید فراهم می کنند. این نوع تقاضاها که به نوبه ی خود محرک سرمایه گذاری، و در نهایت تضمین کننده رشد و شکوفای اقتصاد هستند، از اهمیت بسزایی در دنیای صنعتی برخوردارند. کشورهای در حال توسعه هم باید با استفاده از ابزار تحقیق و توسعه بتوانند قابلیت های فنی و علمی خود را ارتقا داده تا بتوانند فاصله تکنولوژیکی خود را با کشورهای صنعتی کاهش دهند از دهه گذشته، برنامه ریزان توسعه، بخش قابل توجهی از زمان و انرژی خود را صرف جستجوی یک مدل نوین برای توسعه صنعت خود کرده اند. از اینرو، بررسی رهیافت های اصلی و عناصر تشکیل دهنده نوآوری تحقیق و توسعه برای به کارگیری در سیاست گزاری های صنایع، ضرورتی حیاتی به شمار می رود.

کلیدواژه ها

تحقیق و توسعه، نوآوری، مدل، صنایع کوچک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.