انتخاب الگوی مدیریت بحران با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی بازه ای و برنامه ریزی خطی در شرایط عدم قطعیت

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MAIE01_107
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 582
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید سامان حسینی

دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

نوید رفیعی

دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، تهران

عصمت بخششی

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

چکیده

امروزه مدیریت بحران یکی از بخش های اساسی سازمان ها محسوب می شود. قبل از تعقیب هرگونه اهداف بلند، مدیریت بحران برای تضمین ثبات و موفقیت مستمر یک سازمان ضروری است. اساساً سازمان هایی که در معرض بحران قرار دارند، به آمادگی بیشتری در برابر آن نیاز دارند . مدیریت بحران مؤثر ، نیازمند یک رویکرد منظم و نظام مند است که مبتنی بر هوشیاری ، حساسی ت مدیریتی و درک خوبی از اهمیت برنامه ریزی دقیق و آمادگی سازمانی است.انتخاب استراتژی مدیریت بحران یکی از تصمیمات استراتژیک مدیریتی برای شرکت ها می باشد. تصمیم گیری در ارتباط با این انتخاب ، ممکن است عوامل بسیاری را در تصمیم گیری درگیر نماید.شرکت ماشین سازی نیز از این قاعده استثنا نیست در دنیای امروزی بسیاری از تصمیماتی که باید گرفته شود بر مبنای اطلاعات غیر قطعی ، ناکافی و یا ناقص می باشد . بنابراین تصمیم گیری تحت شرایط عدم قطعیت یکی از موضوعات بسیار مطرح و مورد توجه در جهان امروزی است.لذا هدف از این مطالعه انتخاب استراتژی مدیریت بحرات در شرایط عدم قطعیت می باشد که برای این مطالعه از مدل تحلیل سلسله مراتبی بازه ای استفاده شده است که برای حل این مدل نیز از مدل برنامه ریزی خطی بهره گرفته شده است و در نهایت الگوهای مدیریت بحران توسط تکنیک پرومته رتبه بندی شده است.

کلیدواژه ها

مدیریت بحران، AHP بازه ای، برنامه ریزی خطی، عدم قطعیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.