ارزیابی از حسابداری مدیریت با توجه به تغییرات اقتصادی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت و دومین کنفرانس کارآفرینی و نوآوری های باز
  • کد COI اختصاصی: MOCONF05_478
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1194
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی فیل سرایی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد ، گروه حسابداری

روح الله رحمانی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد، رشته حسابرسی، دانشگاه آزاد نیشابور

حمیدرضا جغتایی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته حسابرسی دانشگاه آزاد نیشابور

چکیده

عملکرد آینده شرکت ها امروز وابستگی زیادی به کیفیت تصمیماتی دارد که توسط مدیریت سازمان بصورت مؤثر اتخاذ می گردد و صاحبان این تصمیمات همیشه نیازمند کسب اطلاعات از درون و برون سازمان هستندکه براساس این اطلاعات مدیریت بتواند بصورت کاملاً عقلائی استراتژی های سازمان را با استفاده از منابع در اختیار راهبری نماید. اطلاعات مربوط به فرآیندهای اقتصادی عملاً توسط سیستم های حسابداری و قوانینآمره مورد گزارشگری قرار می گیرد که این فرآیند از یک طرف متاثر از بخش هاای اقتصادی و اجتماعی کشورها می باشد و از طرفی دیگر با توجه به تغییرات سریع عوامل سیاسای ایان فرآیناد استانداردگذ اری وتبیین آن در حسابداری را با مشکلات و پیچیدگی های زیادی مواجه نموده است. تنوع حسابداری و اهداف آن عملاً برای تهیه و مهیا سازی اطلاعات با استفاده از معیارهای اندازه گیری فرآیندهای اقتصادی در طول دوره های مختلف و برای ذینفران مختلف متعدد می باشد بطوریکه بر همین اساس حسابداری مالی به صورت گذ شته نگر و برای تهیه و تنظیم اطلاعات جهت تصمیم گیری کاربران وذینفعان خارج از سازمان می باشد این در حالی است که حسابداری مدیریت به مدیریت در ارائه حوزه عمل بیشتر در استفاده بهینه تر از اطلاعات در اختیار چشم اندازهای مدیریت را ترسیم نماید کمک می نمایاد چارا که این اطلاعات مورد نیاز است. بمنظور اطمینان بخشی از برنامه ریزی، کنترل، ساماندهی و تصمیم گیری صحیح حسب توابع در اختیار و در کنترل می باشد. از طرفی دیگر حسابداری مالی با استفاده از اطلاعاات واقعی حقایق زمان را در جهت مسیر تکامل و حرکت شرکت نشان می دهد اما عملاً این اطلاعات نشانی از دلایل و عوامل ایجاد حقایق تحصیلی را نمی دهد

کلیدواژه ها

مدیریت ، اطلاعات ، حسابداری ، اقتصادی ، گزارشگری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.