واکاوی ضوابط انتخاب مصالح و طرح اختلاط روسازی بتن غلتکی براساس آزمایش های قوام و چگالی بتن

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در مهندسی عمران، معماری ومدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: RCEAUD02_036
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1175
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد امین صراف

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران راه و ترابری دانشگاه شهید چمران اهواز

نیما کفاشان

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران راه و ترابری دانشگاه شهید چمران اهواز

سیدعباس طباطبایی

دانشیار گروه عمران دانشگاه شهید چمران اهواز

پوریا دشتی زاده

معاونت نظارت بر ساخت راه های روستایی، اداره کل راه و شهرسازی استان خوزستان، اهواز، ایران

چکیده

در فرهنگ اصطلاحات بتن و سیمان، بتن غلتکی بتنی است که با حرکت غلتک بر روی آن در حالت سخت نشده متراکم می شود. این نوع بتن در ادبیات فنی با نام رولکریت) Roollcrete ( نیز نام برده می شود و عبارتست از مخلوط سفت و نسبتا خشکی از سنگ دانه ها با حداکثر اندازه 91 میلیمتر، مواد سیمانی و آب که توسط دستگاه های متداول روسازی آسفالتی مانند فینیشر پخش و پس از آن توسط غلتک ویبره ای کوبیده و متراکم می گردد. بتن غلتکی به دلیل کارایی بسیار پایینآن بسیار خشک می باشد و روشی که برای اندازه گیری کارایی بتن غلتکی توسعه یافته است روش تعیین روانی با آزمایش وی بی اصلاح شده بر اساس استانداردهای USBR و USACE بوده کهجزئیات آن در ASTM می باشد. در این پژوهش ضمن بررسی ضوابط انتخاب مصالح سنگی با استفاده از آیین نامه های ACI ، SCDOT و نشریه 543 معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی، بهارزیابی استانداردهای تعیین قوام و چگالی و ساخت نمونه های بتن غلتکی در قالب های استوانه ای براساس استانداردهای ASTM پرداخته می شود. بررسی های صورت گرفته نشان می دهد که در صورت اسستفاده از حد پایین آیین نامه بتن امریکا و نشریه 543 ، می توان مصالحی در رنج حدودیدانه بندی، طبق کارولینای جنوبی را داشت که منجر به ارضا نمودن الزامات دانه بندی طبق آیین نامه های مذکور خواهد شد.

کلیدواژه ها

روسازی بتن غلتکی، مصالح سنگی، طرح اختلاط، میز وی بی، ساخت نمونه های آزمایشگاهی، قوام و چگالی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.