ارائه مدلی برای مذاکرات الکترونیکی بر اساس سیستم های هوشمند هیبرید مبتنی بر عامل
- سال انتشار: 1386
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش
- کد COI اختصاصی: ICIKT03_063
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1974
نویسندگان
دانشگاه علم و صنعت ایران - دانشکده صنایع
دانشگاه علم و صنعت ایران - دانشکده صنایع
چکیده
امروزه احتیاج به انجام سریع و ارزان معاملات در حجم بالای اطلاعات و دسترسی آسان به منابع احساس می شود . عامل های هوشمند انقلاب امیدوار کننده ای در هدایت و اداره کسب و کار در مدل های مختلف تجارت الکترونیک برای ما ایجاد نموده اند . طراحی و پیاده سازی سیستم های هوشمند ناهمگن به علت وجود تعداد زیاد اجزا و تعامل بخش ها با یکدیگر و با محیط اطراف، پیچیده اند . تکنیک های طراحی و پیاده سازی نرم افزاری سنتی اینگونه پیچیدگی در تعاملات را بصورت موثر و مناسب مدیریت نمی کند و برای حل اینگونه مسائل از تکنیک ها و روش های موجود باید بصورت ترکیبی و نه انحصاری استفاده کرد . هدف این مقاله ارائه مدلی مبتنی بر سیستم های هوشمند هیبرید برای خرید و فروش الکترونیکی می باشد . در مدل پیشنهادی عامل های خریدار و فروشنده از توابع مطلوبیت یکدیگر آگاهی ندارند ولی عامل هماهنگ کننده از توابع مطلوبیت دو طرف آگاه است و وظیفه دارد تا نقطه توافق را تشخیص دهد و تابع مطلوبیت مشترک هر دو طرف را به حداکثر برساند . در اینجا هدف این است که پیشنهادی پیدا شود که بیشترین مطلوبیت را برای هر دو طرف مذاکره داشته باشد، مطلوبیت مشترک ( مجموع مطلوبیت خریدار و فروشنده بر روی پیشنهاد ) بصورت تابع هدف تعریفمی شود . در این پروژه از الگوریتم ژنتیک برای پیدا کردن بهترین مطلوبیت و نقطه توافق استفاده می شود . این مدل پیاده سازی و عملکرد آن بررسی شده است .کلیدواژه ها
عامل های هوشمند، سیستم های هیبرید مبتنی بر عامل، مذاکرات الکترونیکی، الگوریتم ژنتیکمقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی صفحات وب برای بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده از مدل ترکیبی یادگیری عمیق
- تحول دیجیتال با قراردادهای هوشمند بر پایه فناوری بلاکچین
- تحلیل و شناسایی آسیبپذیریهای ناش ی از حملات شرایط رقابتی در برنامه های وب مدرن
- مروری بر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و کاربردها
- بهینه سازی زمانبندی و ذخیره سازی نتایج وظایف در محیطهای مه-ابر با یادگیری تقویتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.