بررسی نقش آموزش ویادگیری در اقتصاد کوچ نشینان عشایر مرزی استان ایلام
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی و مطالعات اجتماعی ایران
- کد COI اختصاصی: ESCONF01_235
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 788
نویسندگان
دانش آموخته ی کارشناسی ارشد برنامه ریزی آموزشی، کارشناسی عشایر
کارشناس تربیتی و مشاور آموزش و پرورش، دهلران
مربی امورتربیتی آموزش و پرورش شهرستان دهلران
چکیده
عشایر به عنوان یکی از منابع مهم اقتصادی، کمتر از 2 درصد جمعیت کشور را به خود اختصاص می دهند . استان ایلام به عنوان عروس زاگرس و یکی از کانون های استقرار عشایر کوچ نشین از دو بخش تشکیل شده اسیت : قسمت شمالی با آب وهوای کوهستانی مکان مناسبی برای یی ق و ناحیه جنوبی آن واقع در نوار مرزی با آب و هوای گرمسیری جایگاه قشلاق صدها خانوار عشایرکوچ رو از سایر استانها می باشد. عشایر این منطقه 11 درصد جمعیت کل استان را تشکیل میی دهند که به لحاظ شاخصهای فرهنگی و اجتماعی، گرایش های قومی و تنوع در گویش های مشلی از دیگر استانهای کشور متمایز می باشند. از شاص اقتصادی اینمردمان کوچ نشین سهم مهمی در تو ید گوشت، فراورده های بنی و ا یاف دامی) پشم، مو( دارند، و نمی توان نقش تو لیدی آنان را در زمینه ی پرورش طیور، زنبور عسل و صنایع دستی نادیده گرفت. این پژوهش که اقتصاد کوچ نشینان و سیاست های دولت را برای نظم و امنیت عشایر مورد بررسی قرار می دهد از نوع تشلیلی- توصیفی می باشد که نتایج آن نشان می دهد: میزان پرورش و نگهداریدامهای اهلی مانند گاو، بز، گوسفند و شتر در مناطق مختلف استان متفاوت می باشد. جامعه ی عشایری این استان به رغم نقش موثر آن در منابع تو ید از شاص امنیتی تشت تأثیر جریانات مختلف قرار گرفته است که می توان خشکسالی های پی درپی و وجود ریزگردهای خاکی اشاره نمود که پیامدهای مختلفی در سطح منطقه همراه داشته استکلیدواژه ها
کوچ نشینی، عشایر، نظم و امنیت، استان ایلاممقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.