افزایش پهنای باند ساختار EBG در کاهش سطح مقطع راداری

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: CBCONF01_0316
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 937
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدجواد حاجی احمدی

دانشکده برق ، دانشگاه علم وصنعت ایران ، تهران ، ایران

وحید نیری

دانشکده فناوریهای نوین، دانشگاه علم وصنعت ایران، تهران، ایران

محمد سلیمانی

دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران، ایران

چکیده

استفاده از ساختارهای EBG به عنوان سطوح مؤثر و نازک در کاهش سطح مقطع راداری اجسام، در سال هایاخیر پیشنهاد شده است. مشکل اصلی در این سطوح پهنای باند می باشد. فاز بازتابش هر سلول EBG ، مبنای عملکرد آندر ضریب انعکاس از سطح است. با بررسی فاز بازتابش، و در جهت افزایش پهنای باند، در ابتدا از دو سلول با ابعاد مختلف وبا دو فرکانس رزونانس (فرکانس گذر از فاز صفر) مختلف استفاده می کنیم. برهم نهی فاز بازتابش این دو سلول، منجر بهاین می شود که در بازه فرکانسی قابل قبولی، اختلاف فاز 180 داشته باشند و موجب خنثی سازی موج بازگشتی یکدیگر، ودر نتیجه کاهش سطح مقطع راداری در این پهنای باند می شوند. در ادامه همین ایده را گسترش داده، و از 4 سلول با ابعادمختلف استفاده نموده ایم و مشاهده کردیم که پهنای باند از 32 % در حالت دو سلول، به 72 % در حالت چهار سلول افزایش یافت.

کلیدواژه ها

ساختارهای EBG ، کاهش سطح مقطع راداری، فاز بازتابش، پهنای باند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.