همسوسازی وضعیت مدیریت سرمایه انسانی با مدل موفق بین المللی باسی مک مورر (مطالعه موردی: اداره کل امورمالیاتی استان گلستان)

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی حماسه سیاسی (با رویکردی بر تحولات خاورمیانه) و حماسه اقتصادی(با رویکردی بر مدیریت و حسابداری)
  • کد COI اختصاصی: ICPEEE01_0941
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 570
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی روحانی

کارشناس ارشد مدیریت تحول، پژوهشگر در مرکز مطالعات مدیریت و بهره وری ایران

جلال چکی گر

کارشناس ارشد مدیریت منابع انسانی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر

چکیده

از مباحث حائز اهمیت دهه اخیر مبحث سرمایه انسانی یا به عبارتی کیفیت نیروی کار و یا دانش نهادینه شده در آنان که باعث افزایش تولید و رشد اقتصادی کشورها می گردد است. پژوهش حاضر به بررسی وضعیت این سرمایه با ارزش در سازمان مالیاتی بر اساس یک الگوی موفق و کارآمد در سرمایه انسانی می پردازد. پژوهش حاضر از نوع کاربردی، و از نظر روش، توصیفی _ مقطعی است. جامعه آماری آن 460 نفر می باشد که بر اساس جدول مورگان حجم نمونه 210 نفری استخراج گردید. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه «استاندارد باسی و مک مورر» بوده؛ که روایی آن بر اساس نظر نخبگان مدیریت و سازمان مربوطه، و پایایی آن با ضریب آلفای کرونباخ 85 تایید شد. نتایج نشان داد مدیریت سرمای انسانی در این سازمان بر اساس مولفه های الگوی بین المللی باسی- مک موور از سطح مطلوبی برخوردار است.

کلیدواژه ها

سرمایه انسانی، ارزش افزوده، مدیریت سرمایه انسانی، اداره کل امور مالیاتی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.