بررسی عوامل تاثیر گذار بر نگرش مخاطبان نسبت به تبلیغات تلفن همراه

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی حماسه سیاسی (با رویکردی بر تحولات خاورمیانه) و حماسه اقتصادی(با رویکردی بر مدیریت و حسابداری)
  • کد COI اختصاصی: ICPEEE01_0842
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 997
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر عباس سالاری

دانشجوی کارشناسی ارشدمدیریت بازرگانی-دانشگاه آزاد اسلامی,واحد یزد,یزد,ایران

شهناز نایب زاده

استادیار-دانشکده مدیریت-دانشگاه آزاد اسلامی -واحد یزد-یزد-ایران

حسن دهقان نبوی

استادیار-دانشکده مدیریت-دانشگاه آزاد اسلامی-واحد یزد-یزد-ایران

چکیده

با توجه به توسعه سریع فن آوری و شبکه های بی سیم و همچنین افزایش کاربران تلفن همراه، تبلیغات سیار مبحث داغ بازاریابی به حساب می آید. در این زمینه، بویژه خدمات پیام کوتاه بسیار موفق بود است. پیام کوتاه به دلیل ارزان بودن و آسانی انتقال پیام به مشتریان، یکی از محبوب ترین کانال های بازاریابی به حساب می آید. مدیران بازاریابی پیام کوتاه را به عنوان فنآوری نوینی جهت ارائه سرویس بهتر به مشتریان به کار می گیرند. با این حال موفقیت این ابزار تا حد زیادی بستگی به پذیرش آن توسط مصرف کنندگان دارد. این مقاله با هدف شناسایی عوامل تأثیر گذار بر نگرش مخاطبان نسبت به تبلیغات تلفن همراه، منابع داخلی و خارجی را مورد بررسی قرار داده و به مطالعه تجربی این عوامل در ایران می پردازد. بدین منظور نگرش 369 نفر از مصرف کنندگان نسبت به دریافت پیامک های تبلیغاتی در تابستان و پائیز سال 1392 مورد بررسی قرار گرفت. تحقیق حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر گردآوری اطلاعاتی توصیفی- پیمایشی است. به منظور جمع آوری داده ها از تکنیک پرسشنامه استفاده شد و داده ها با استفاده از نرم افزار spss 18 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و به منظور بررسی تایید روابط بین متغیر ها و عوامل از طریق تحلیل عاملی تاییدی و تکنیک معادلات ساختاری از نرم افزار LISREL استفاده شد. نتایج این پژوهش نشان می دهد که، ارزشمندی و سرگرمی تاثیر مستقیم بر نگرش مخاطبان دارند، از سوی دیگر نتایج بیانگر این مطلب است که، هرچند مخاطبان ایرانی تبلیغات تلفن همراه را آزار دهنده و غیر قابل باور می دانند، اما نگرش آنان نسبت به تبلیغات تلفن همراه و تبلیغات به طور کلی مثبت است.

کلیدواژه ها

تبلیغات سیار-نگرش نسبت به تبلیغات-سرویس پیام کوتاه

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.