نقش اعتماد اجتماعی در تمایل به اشتراک گذاری دانش ضمنی و صریح در بین اعضای هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی حماسه سیاسی (با رویکردی بر تحولات خاورمیانه) و حماسه اقتصادی(با رویکردی بر مدیریت و حسابداری)
  • کد COI اختصاصی: ICPEEE01_0299
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 512
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبدالعلی کشته گر

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان

سهیلا اکاتی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دانشگاه سیستان و بلوچستان

مراد میرزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دانشگاه سیستان و بلوچستان

شیروان کیوانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دانشگاه سیستان و بلوچستان

چکیده

با توجه به اهمیت دانش در دنیای رقابتی امروز، درک چگونگی ارتقاء انتشار دانش کارکنان به امری حیاتی تبدیل شده است. هدف پژوهش حاضر بررسی نقش اعتماد اجتماعی در تمایل به اشتراک گذاری دانش ضمنی و صریح در بین اعضای هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان می باشد. جامعه آماری پژوهش حاضر، کلیه اعضای هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان در سال 1392 بوده است. و نمونه مورد بررسی این پژوهش 155 نفر از این افراد است. برای جمع آوری داده های لازم جهت آزمون فرضیه های تحقیق از پرسشنامه استفاده گردیده است که روایی آن علاوه بر نظرات اساتید و صاحبنظران مدیریت، با استفاده از نرم افزار spss و از روش تحلیل عاملی تاییدی مورد بررسی قرار گرفت. و پایایی آن از طریق آلفای کرونباخ توسط نرم افزار SPSS19 برای پرسشنامه سنجش اعتماد اجتماعی و اشتراک گذاری دانش به ترتیب 924 . و 836 . بدست آمده که از پایایی لازم برخوردار می باشند و همچنین به منظور تجزیه و تحلیل و آزمون فرضیه های تحقیق از ضریب همبستگی و تحلیل رگرسیون چند متغیره ، استفاده شده است. نتایج حاصل از تحقیق نشان می دهند که اعتماد اجتماعی و مولفه های آن بر تمایل افراد در به اشتراک گذاری دانش صریح تاثیر مثبت و معناداری دارند و بر اشتراک گذاری دانش ضمنی تاثیر اندکی دارند.

کلیدواژه ها

اعتماد اجتماعی-دانش ضمنی-دانش صریح-دانشگاه

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.