استفاده از انرژیهای تجدید پذیر و چگونگی استفاده از انرژی اقیانوسی در ایران و جهان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CITCOMP01_277
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 599
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن مقبلی

استادیار، دانشگاه صنعتی اراک

هادی اسماعیلی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی اراک

سیدابوالفضل میراشرفی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی اراک

چکیده

امروزه مسئله انرژی دغدغه بسیاری از کشور های مدرن جهان شده است و هم اکنون بسیاری از دولت ها درحال ایجاد بستری مناسب برای تولید انرژی بخصوص انرژی الکتریسیته از منابع تجدیدپذیر میباشند. از طرفی هزینه بسیار کم استفاده از سوخت های فسیلی و منابع تجدید ناپذیر مانند نفت ، زغال سنگ و گاز طبیعی در مقایسه با منابع تجدید پذیر اهمیت برآورد اقتصادی هزینه های نصب و راه اندازی در این منابع را مورد توجه دولت ها قرار داده است. در این مقاله به معرفی انواع انرژی های تجدید پذیر و روشهای بهره برداری از آنها پرداخته ایم.در ادامه نیز بصورت تخصصی به بررسی یکی از این منابع انرژی به نام انرژی اقیانوسی میپردازیم و ابتدا یک نگاه کلی به این موضوع انداخته و به سراغ انرژی جزر و مد که یکی از منابع اقیانوسی میباشد میپردازیم.سعی داریم تا با استفاده از نرم افزار متلب به برآورد توان دریافتی از جزر و مد بپردازیم تا بتوانیم نسبت به برآورد هزینه های اقتصادی آن بهتر تصمیم گیری کنیم. بنابراین اساس کار ما در این مقاله در واقع بررسی انرژی جزر و مد و محاسبه توان خروجی آن می باشد.

کلیدواژه ها

انرژی های تجدید پذیر ، پتانسیل های موجود در ایران، انرژی اقیانوسی ، جزر و مدی، امواج دریایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.