استراتژی های بازاریابی ورود به بازارهای بین المللی با استفاده از روش SWOT در
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: ICMEH02_245
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2083
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازرگانی بازرگانی بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه
چکیده
تغییرات به سمت اقتصاد جهانی و دانش محور، فرصت ها و تهدیدهای جدیدی را برای کسب و کارها به وجود آورده است . علی رغم اینکه مدیریت استراتژیک و صنایع تولیدی بطور جداگانه و مجزا توسعه یافته اند، هر دوی آنها بر انطباق شرکت با تغییرات و استخراج فرصت ها برای ایجاد رفاه تأکید دارند امروزه در نقش و اهمیت بنگاه های تولیدی در رشد و توسعه اقتصادی کشورها تردیدی وجود ندارد . تدوین استراتژی بنگاه را قادر می سازد تا به صورت فعال تأثیرگذار عمل کند و نه بصورت واکنشی تأثیرپذیر تا بنگاه آماده مواجه شدن با موضوعات کنترل شده و کنترل نشده محیطی گردد . استراتژی های سازمانی مورد نیاز جهت رشد و موفقیت بنگاه های تولیدی قادر است یا بر مبنای نوآوری تکنولوژیکی و بازرگانی یا بر مبنای تمرکز بر بخشی از بازار خدمات و محصولات متمایز شود . حتی اگر این استراتژی ها هم بکار گرفته شود، هر سازمان در حال توسعه همگام با طی مراحل مختلف چرخه عمر خود، با مشکلات مختلفی مواجه می شود، به هر حال استفاده ازاین استراتژی ها به عنوان ابزار موثری در اداره موفقیت آمیز شرکت در محیط رقابتی مورد تأکید است . هدف این پژوهش استراتژی های بازاریابی ورود به بازارهای بین المللی با استفاده از روش SWOT است. این پژوهش از نظر هدف کاربردی و به لحاظ ماهیت از نوع توصیفی و برحسب روش گردآوری اطلاعات پیمایشی استکلیدواژه ها
بازاریابی، روش SWOT بازارهای بین المللیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر ارتباط برند با خود در رابطه بین تجربه برند حسی و وفاداری برند
- تاثیر تجربه برند حسی بر وفاداری برند در بین مشتریان صنعت لوازم خانگی پارس خزر شهر مراغه
- تاثیر کفایت برند در رابطه بین دیجیتالی شدن برند بر عملکرد بازار برند عالیس در شهر مراغه
- بررسی تاثیر دیجیتالیشدن برند بر عملکرد بازار برند عالیس در شهر مراغه
- بررسی تاثیر توزیع کالابرگها بر بهبود اقتصاد جامعه از دیدگاه خانوارها (مطالعه موردی: دهکهای ۱ تا۷ )شهر تبریز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.