بررسی تاثیر سبک های رهبری بر کارآفرینی سازمانی دیوان محاسبات کشور
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت با رویکرد علوم پژوهشی نوین
- کد COI اختصاصی: FINMGT03_194
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 442
نویسندگان
کارشناس مسئول دیوان محاسبات کشور
چکیده
هدف از این پژوهش، بررسی تاثیر سبک های رهبری بر کارآفرینی سازمانی دیوان محاسبات کشور بوده است.که جامعه آماری از بین کارکنان ستادی دیوان محاسبات که تعداد آنها 280 نفر برآورد شده است. ابزار گرد- آوری اطلاعات در این پژوهش پرسشنامه استاندارد بوده و روایی آن توسط متخصصان مدیریت تایید شده و پایایی آن با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ 0/94 بدست آمده است. همچنین در این تحقیق برای گردآوری اطلاعات پیشینه و مبانی نظری از روش کتابخانهای و داده های آماری از روش میدانی به کار گرفته شده است.این پژوهش بر اساس هدف یک تحقیق کاربردی و همچنین بر اساس چگونگی به دست آوردن دادههای مورد نیاز، از نوع تحقیقات توصیفی و پیمایشی میباشد. برای تجزیه و تحلیل دادههای پرسشنامه از شاخصهای آماری نظیر فراوانی، جداول و نمودارها در بخش آمار توصیفی، و از آزمونهای کلوموگروف-اسمیرنوف، همبستگی ، تحلیل رگرسیون موجود در بسته نرمافزاری SPSS در بخش آمار استنباطی استفاده شده است. نتایج بدست آمده نشاندهنده آن است که سبک های رهبری بر کارآفرینی کارکنان تاثیر معناداری داردکلیدواژه ها
سبک های رهبری، کارآفرینی سازمانی، دیوان محاسبات کشورمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.