بررسی مقایسه ای فناوری های مختلف مایع سازی گاز طبیعی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی رویکردهای نوین و کاربردی در مهندسی مکانیک
- کد COI اختصاصی: NAAME01_025
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2598
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه مهندسی مکانیک،دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب ،ایران
استادیار،گروه مهندسی مکانیک،دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب ،ایران
چکیده
فرایند مایع سازی یکی از مهم ترین مراحل اصلی تولید گاز طبیعی مایع می باشد. فناوری های مختلفی برای فرایند مایع سازی و تولید LNG در جهان مورد استفاده قرار می گیرد که هر کدام منحصر به شرکت های خاص و متفاوتی می باشند در این مقاله به مقایسه فناوری liquefin با دیگر روش های مایع سازی علی الخصوص با مشهورترین و پرکار برترین آنها در c3/MR پرداخته شده است. در مقایسه یک روش با دیگری، بایستی تمام فرایندها در شرایط یکسان و مشابه (گاز یکسان، اندازه های مشابه و با یک دوربین و خنک کننده یکسان) انجام شوند که ایجاد این شرایط مشابه و یکسان کار آسانی نیست. برای مثال کمپرسورهای محوری و سانتریفیوژی بازده های متفاوتی دارند. از نمونه های دیگر تفاوت مقدار فلش اخر بخار به علت مصرف سوخت گاز متفاوت و هر روش، ویژگی های تجهیزات مورد استفاده و محدودیت های آنها در روند اجرای فرآیند بازیابی LPG که بازده هر فرایندی را کاهش می دهد اما نه به طور یکسان در هر فرآیند. تمامی این عوامل منجر به تفاوت های گسترده ای می شود که در این مقاله اثرات تمام این پارامترها روی بازده فرایندها محاسبه شده و نتایج مقایسه آنها با liquefin و اثر چندین پارامتری این فرایند نشان داده می شود.کلیدواژه ها
تکنولوژی Liquefin ،C3/MR ، گاز طبیعی مایع شده LNG، بازده فرآیند، بازیابی LPGمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.