بررسى میزان رضایت شغلى از ایجاد و توسعه واحدهاى پرورش بوقلمون در راستاى برنامه هاى اقتصاد مقاومتى خراسان رضوى

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی اقتصاد سبز
  • کد COI اختصاصی: GETOROUD03_026
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 686
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا سلیمان نژاد

کارشناس ارشد علف های هرز .دانشگاه آزاد مشهد.

یاسر زنگنه اسد آبادی

کارشناس ارشد اصلاح نباتات. دانشگاه آزاد کرج.

صدیقه عباسی

کارشناس ارشد علف های هرز. دانشگاه آزاد مشهد

چکیده

راهکار حل مشکلات اقتصادی با الگوی اقتصاد مقاومتی به عنوان یک عامل درون زا تاثیر بسزایی در تامین نیاز های اساسی مردم در عرصه های کشاورزی و دامپروری دارد. طبعا میزان رضایت مندی از ایجاد و توسعه واحد های تولیدی پرورشی نیز مبین میزان - موفقیت الگوی اقتصاد مقاومتی در ایجاد واحد های اقتصادی کوچک و متوسط می باشد.هدف از انجام این مطالعه بررسى میزان رضایت شغلى از ایجاد و توسعه واحدهاى پرورش بوقلمون در راستاى برنامه هاى اقتصاد مقاومتى خراسان رضوى در سال 93 می باشد. مطالعه فوق ، نمونه ای تصادفی متشکل از 36 واحد پرورش بوقلمون در استان خراسان رضوی می باشد که با کمک سازمان عامل که ارائه دهنده تسهیلات اقتصاد مقاومتی بوده موفق به ایجاد و توسعه واحد های پرورش بوقلمون گردیده اند. نتایج آزمون همبستگی نشان داد رضایت شغلی از راه اندازی واحد های پرورش بوقلمون در گرو توجیه اقتصادی بالای واحدها می باشد که در مطالعه فوق بین راه اندازی واحد های پرورشی بوقلمون و توجیه اقتصادی واحدهای پرورشی ارتباط مثبت و معنی داری به میزان 0/60 مشاهده شد.بررسی توجیه اقتصادی ایجاد و توسعه واحد های پرورشی بوقلمون با توجه به این که دوره اول تولید را گذرانده اند حاکی از توجیه اقتصادی مطلوب 33 درصد درصد پرورش دهندگان بود .همچنین 44درصد پرورش دهندگان در آستانه اقتصادی قرار داشتند. ایجاد و توسعه واحد های پرورش بوقلمون به عنوان یکی از راه های اشتغال زایی در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی بوده که با افزایش دانش مهارتی و به کارگیری نکات کاربردی مشاوران توسط پرورش دهندگان می توان به توجیه اقتصادی مطلوب مورد نظر در کاهش وابستگی ها دست یافت.

کلیدواژه ها

اقتصاد مقاومتی، توجیه اقتصادی ، رضایت شغلى ، ضریب همبستگی ، بوقلمون

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.