بررسی راههای تقویت برند کالای ایرانی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی علوم انسانی با رویکرد بومی - اسلامی و با تاکید بر پژوهش های نوین
  • کد COI اختصاصی: ICH01_307
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 746
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نغمه آشوری

مدرس دانشگاه پیام نور ساری

چکیده

نقش برند یا عنوان تجاری در نفوذ و ماندگاری در بازارهای مصرف، برای تولیدکنندگان کالا و خدمات کاملاً بدیهی می باشد. کارشناسان اقتصادی و اجتماعی معتقدند که وقتی یک کالا در بازارهای مصرف موجب جلب اعتماد خریداران می شود، وفاداری مصرف کنندگان و تداوم خرید آن کالا را در پی دارد. اعتبار خوش نامی و شهرت برند ایرانی، این سال ها به حدی اثر خوردگی رسید که اکثر مردم مصرف کالاهای خارجی را به تولید وطنی ترجیح می دهند. احتمالاً این عدم اطمینان به رفتار مصرف کنندگان حاکی از عدم مسئولیت پذیری و رفتارهای غیر حرفه ای برخی از تولیدکنندگان و توجه به کیفیت و بسته بندی، قیمت و نحوه توزیع کالاها می باشد.هدف از این تحقیق و بررسی عوامل ما سه بر موفقیت به سمت کالاهای ایرانی است. تحقیق حاضر از نوع تحقیقات مروری بود و در زمره پژوهش کتابخانه ای قرار می گیرد. نتایج و یافته های این تحقیق نشان می دهد که شرکت های معتبر برای تقویت نام تجاری و برند خود ناگزیر از برقراری ارتباط مستمر با مشتریان و ارتقای سطح کیفیت کالای خاص هستند. این ارتقای کیفیت فرآیند مداوم و مستمر بوده و ارائه کالای با کیفیت مناسب می تواند زمینه موفقیت شرکت را فراهم آورد.

کلیدواژه ها

برند،کیفیت،برندسازی،بازاریابی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.