بررسی عوامل موثر بربکارگیری روش های فعال تدریس ازدیدگاه معلمان کلاس اول (مطالعه موردی :معلمان ابتدایی کلاس اول ناحیه 2 شهر زنجان)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی علوم انسانی با رویکرد بومی - اسلامی و با تاکید بر پژوهش های نوین
- کد COI اختصاصی: ICH01_243
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1105
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی
عضو هیئت علمی و استاد دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران
چکیده
این پژوهش با هدف شناسایی عوامل مؤثر بر به کارگیری روش های فعال تدریس توسط معلمان کلاس اول دوره ابتدایی ناحیه 2 شهر زنجان انجام گردید. برای تحقیق فوق از رشته زمینه یابی استفاده شده که در این طریق نگرش های معلمان کلاس اول دوره ابتدایی ناحیه 2 شهر زنجان نسبت به عوامل مؤثر بر به کارگیری روش های تدریس شناسایی و اولویت بندی شده است. جامعه آماری این پژوهش عبارت بودند از 100 نفر معلم ابتدایی کلاس اول شاغل در اداره آموزش و پرورش ناحیه دو شهر زنجان که در در سال تحصیلی 94 - 1393 مشغول به خدمت بودند نمونه بررسی در این پژوهش برابر جامعه آماری بود. گردآوری طلا در صد 10 هزار محقق ساخته انجام گرفت که پایایی ان با الفای کرونباخ 85% به دست آمد. تجزیه و تحلیل داده ها به کمک نرم افزار آماری SPSS انجام یافت و یافته ها نشان داد که عواملی نظیر چگونگی اجرای قوانین و مقررات، انتظارات و نگاه اولیا از معلم ، حجم و محتوای محتوای کتب درسی ، مواد امکانات آموزشی، عملکرد آموزش دانش آموزان و مهارت های تخصصی معلمان از جمله عواملی هستند که بر میزان به کارگیری روش های فعال تدریس توسط معلمان تأثیرگذارند. در رتبه بندی عوامل مربوطه از نظر میزان تأثیرگذاری، کامل قوانین و مقررات اجرایی در رتبه اول در ترتیب عوامل مربوط به اولیا، کتب درسی، امکانات آموزشی، دانش آموزان و معلمان در رتبه های بعدی قرار داشتند.کلیدواژه ها
تدریس،روش های فعال،معلمان ابتدایی،عوامل موثرمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.