بررسی اثرات برندگذاری داخلی بر رفتار شهروندی برند با در نظر گرفتن نقش میانجی تناسب فرد سازمان (مطالعه خریداران عمده دارو در شهر تبریز)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تحقیقات بازاریابی
- کد COI اختصاصی: MKTRCONF01_161
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 959
نویسندگان
استادیار مدیریت بازاریابی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکزی، تهران، ایران
دانشجو دکتری مدیریت بازاریابی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکزی، تهران، ایران
کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، مدرس دانشگاه پیام نور
کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، مدرس دانشگاه فنی و حرفه ای
چکیده
هدف پژوهش: پژوهش حاضر در راستای مفهوم نوین برندگذاری داخلی مطرح شده و به بررسی اثراتبرندگذاری داخلی بر رفتار شهروندی برند با نقش میانجیگری تناسب فرد- سازمان می پردازد. به این منظور الگوی ساختاری مشخصی را از دیدگاه خریداران عمده دارو در داروخانه های شبانه روزی و روزانهدر شهر تبریز به آزمون خواهد گذاشت.روششناسی پژوهش: پژوهش حاضر از نوع پیمایشی- کاربردی بوده و مبتنی بر روش های مدلسازی معادلات ساختاری در حالت زمینه یابی است. داده های موردنیاز، از طریق پرسشنامه محقق ساخته ازنمونهای 152 نفری از کارکنان داروخانه های شهر تبریز (که با مشتریان تماس مستقیم دارند) به روشنمونه گیری خوشهای جمع آوری گردید. با نظر اساتید بازاریابی و متخصصان و کارشناسان صنعت دارو ومیانگین واریانس توسعه یافته، روایی سوالها در حد مطلوبی ارزیابی شد. ضریب آلفای کرونباخ و پایاییترکیبی نیز، پایایی مناسبی را برای پرسشنامه نشان داد. آزمون مدل مفهومی با روش حداقل مربعاتجزیی و آزمون همبستگی متغیرها و با به بکارگیری نرم افزار SMART-PLS انجام شد.یافته ها: نتایج آزمون نشان می دهد که برندسازی داخلی بر رفتار شهروندی برند (ضریب مسیر، 0.228 وسطح معنیداری 0.856) و تناسب فرد سازمان (ضریب مسیر، 0.829 و سطح معنی داری 57.009)و تناسب فرد- سازمان بر رفتار شهروندی برند (ضریب مسیر، 0.549 و سطح معنی داری 7.166) اثرات مثبت و معنی داری دارد. آزمون همبستگی نیز این این روابط را تایید می کند.کلیدواژه ها
برندگذاری داخلی، رفتار شهروندی برند، تناسب فرد- سازمان، صنعت داروسازی، حداقل مربعات جزییمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر ذهنیت رقابتی بر عملکرد شرکت های کوچک و متوسط با نقش تعدیل گری رشد کسب و کار (مطالعه موردی : شرکتهای فعال در شهرک بین المللی صنعتی آذربایجان شرقی)
- تاثیر آگاهی شغلی بر پیشرفت تحصیل
- کسب مزیت رقابتی پایدار از طریق منابع انسانی در سیستم بانکداری(مطالعه موردی بانک شهر شعبات استان تهران)
- مروری بر نقش فروش و تبلیغات در رسانه های اجتماعی در برندسازی و افزایش فروش محصول
- ارایه الگویی برای بررسی قابلیت های بازاریابی در بازاریابی بین المللی با استفاده از روش فراترکیب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.