برندسازی ورزشکاران: شناسایی و بررسی تصویر برند ورزشکاران از دیدگاه رفداران (مورد مطالعه: برند علی دایی)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تحقیقات بازاریابی
- کد COI اختصاصی: MKTRCONF01_109
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 891
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد تهران واحد شمال، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی، پردیس فارابی، دانشگاه تهران، ایران
چکیده
در این مقاله، مبانی مدیریت برند ورزشکاران بررسی و ساختار تصویر برند ورزشکاران به طور مفهومی و تجربی ارائه می گردد. مدل مفهومی تصویر برند ورزشکاران (MABI) در سه دسته کلیدی دسته بندی شده است؛ عملکرد ورزشی، جذابیت ظاهری و سبک زندگی، این ابعاد شامل خصوصیات شخصیتی، ظاهر جذاب خارج از زمین بازی و گرایشات دیگر می باشد. این مقاله با بررسی مقالات موجود در زمینه برندسازی و مدیریت برند ورزشکاران و هنرپیشگان، مدل جدیید ارائه کرده است که می تواند راه گشای مباحث مرتبط با برند ورزشکاران باشد. این مدل توسط آرایی و همکاران (2014) معرفی شده است و با توجه به اینکه علی دایی یک شخصیت ورزشی بسیار مطرح داخلی و خارجی است، سوالات پرسش نامه در مورد ایشان مطرح گردیده است. در این پژوهش از نرم افزار SPSS برای تحلیل پایایی پرسشنامه و از LISREL جهت بررسی مدل و تحلیل فرضیه ها استفاده گردیده است. نتایج به دست آمده نشان از تأثیر مثبت هر سه شاخص عملکرد ورزشی، جذابیت ظاهری و سبک زندگی بر روی تصویر برند ورزشکار (علی دایی) دارد.کلیدواژه ها
تصویربرند ورزشکاران، مدیریت برند ورزشکارانف عملکرد ورزشی، جذابیت ظاهری، سبک زندگیمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر ذهنیت رقابتی بر عملکرد شرکت های کوچک و متوسط با نقش تعدیل گری رشد کسب و کار (مطالعه موردی : شرکتهای فعال در شهرک بین المللی صنعتی آذربایجان شرقی)
- تاثیر آگاهی شغلی بر پیشرفت تحصیل
- کسب مزیت رقابتی پایدار از طریق منابع انسانی در سیستم بانکداری(مطالعه موردی بانک شهر شعبات استان تهران)
- مروری بر نقش فروش و تبلیغات در رسانه های اجتماعی در برندسازی و افزایش فروش محصول
- ارایه الگویی برای بررسی قابلیت های بازاریابی در بازاریابی بین المللی با استفاده از روش فراترکیب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.